Last news in Fakti

15 Април, 2024 09:06 1 125 18

Любов онлайн: Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете

  • любов-
  • онлайн-
  • трикове-
  • взаимоотношения

Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми

Любов онлайн: Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете - 1
Снимкa: Shutterstock

Днес много любовни връзки започват в интернет. Нека да видим какво ни съветват психолозите в този случай.

Хвърлете му малко стръв

Този съвет е полезен за онези жени, които не са забелязани от мъжа, когото харесват. Достатъчно е просто да коментирате някоя негова снимка. Той със сигурност ще разгледа профила ви. Ако ви хареса, сам ще поеме инициативата.

Като стръв е подходящ всеки един абстрактен въпрос. Например, виждате, че харесвания мъж има същата кола като вас. Може да го попитате: „Колко често ѝ правиш поддръжка?“

Или пък да попитате нещо за мястото, където е направена снимката: „Чувала съм за този курорт. Как са цените в момента? Това не е комплимент или инициатива, а просто стръв, казват психолозите. Всеки мъж ще ви забележи и ще започне да флиртува, ако ви хареса.

Избягвайте скучните и уморителни теми

Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми. Ето един чудесен съвет: опитайте да помолите мъжа да разговаряте в нестандартен формат – примерно, двамата да отговаряте на директни въпроси напълно честно.

Подобно предложение ще накара мъжа веднага да ви отдели сред стотици други жени и да запомни кореспонденцията с вас. Необичайният формат под формата на игра ще го заинтригува искрено.

Всеки нормален човек би се съгласил на честен диалог. Ако мъжът избягва такъв разговор, тогава той има някакви проблеми. И определено не бива да създавате отношения с него.

Създайте комуникационен дефицит

Много често жените не могат да се контролират и общуват с мъжете часове наред. Ако направите това, вашата стойност неумолимо пада до нула.

Много е важно да завършите диалога навреме и то вие трябва да сте инициаторът, а не мъжът. Например, водите страхотен разговор за 10-15 минути, а след това рязко прекратявате кореспонденцията, като казвате, че имате работа и т.н. Не му изпращайте съобщения от рода на „добро утро“ или „лека нощ“. Ще ви помисли за лепка.

Просто изчакайте, докато мъжът пръв ви изпрати съобщение. Понякога можете да направите отстъпки, така че той да не мисли, че не се интересувате от него. Но колкото по-често той пръв поема инициативата, толкова по-висока ще бъде вашата стойност в неговите очи. Така показвате, че имате какво да правите, че мъжът не е най-важното нещо в живота ви. Това е изключително важен детайл в кореспонденцията, ако искате да завържете дългосрочна и щастлива връзка.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро про-100

    3 5 Отговор
    Пример К.А.К.А - Ле...
  • 2 кукли

    6 6 Отговор
    на конци и дресирани маймунки, хвърлящи нормалното общуване в коша. Уж христиански свят, но пропит с безбожност и хъс за лични постижения и облаги .....
  • 3 ......па

    12 5 Отговор
    нЕма такова/ животно/като -Любов онлайн.Това си е мошеничество.
  • 4 Пич

    9 6 Отговор
    Сега всички селяндурки ще започнат да създават " комуникационен дефицит" ! Хубавото на живота обаче е , че все още съществуват велики жени , само трябва търпение за да бъдат намерени! Всичко което си заслужава , не е лесно да бъде намерено !!!
  • 5 Парамедик

    12 0 Отговор
    Съветите са глупави.
  • 6 Евгени от Алфапласт

    0 10 Отговор
    Мойта вдовица ни скъсваше от съобщения с баджанака, па накрая си ме взе у тях да й топля леглото и да й харча парите. За загоряла баба спирка няма.
  • 7 Браво, пич

    4 6 Отговор
    От една порода сме и се радвам, че все още има хора, здраво стъпващи на земята и не се мислят за център на Вселената. На 100% съвпадат мненията ни по всички теми. Сещам се как преди много години една 120 кила дива селянка ми каза, че ако имала моята физика и умения за комуникация, щяла да вземе 2 апартамента,пък аз будалата, достойнство, та достойнство и сякаш мъжът ми щял браво да ми каже. Още с е заедно с мъжа ми, а за нея не искам да говоря, ама всеки си шета на акъла.

    Коментиран от #9, #10

  • 8 шааа

    10 1 Отговор
    Ако някоя дама се излъже, да прочете написаното -- да не му вярва. С нито един от съветите, както и с всички вкупом, няма да се постигне обещавания ефект.
  • 9 Дева

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "Браво, пич":

    с твоята физика - умре цгаката та сама се хвалиш
  • 10 Пич

    4 7 Отговор

    До коментар #7 от "Браво, пич":

    Когато омразата се излива върху вас , не трябва да се натъжавате , а да се развеселявате! Хората без стойност не умеят нищо друго , освен да мразят , като дори и за това не са им необходими причини. А за вас пък няма причини , да се интересувате от тях и глупостта им! Желая ви щастлив живот с вашето семейство!

    Коментиран от #11

  • 11 Дева

    7 2 Отговор

    До коментар #10 от "Пич":

    пич и браво пич сте една и съща п-ка която си говори сама

    Коментиран от #12

  • 12 Пич

    2 6 Отговор

    До коментар #11 от "Дева":

    А вие сте Дева в ушите , но при вас е възможно , защото мозъка ви позволява спокойно нещо да се промуши от едното до другото ви ухо !!!

    Коментиран от #13

  • 13 Дева

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "Пич":

    така е, но е за предпочитане пред твоите десетина ника. ако си представя че си чатя с някоя като теб , статията се проваля . За справка ппитай Вальо

    Коментиран от #16

  • 14 Гост

    3 2 Отговор
    Наръ4ник за престарели лелки, как да се докопат до млади м0м4енца. Ако напишете подобен наръчник за 4и4к0вци, как да зарибяват дев0й4ета, ще зинат насреща ви сто инстанции и НП0-та, с обвинения в подхранването на пед0филията.

    Коментиран от #15

  • 15 пфф

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Сам се издаде от кои си!

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "пфф":

    От онези, на които не им минават тия. Но пък ти се издаде от кои си, докато ме сочиш мен, от кои съм.

    Коментиран от #18

  • 18 хак да ти е

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Сам си го изпроси!