Last news in Fakti

2 Февруари, 2017 13:37 3 656 0

Водещите световни лайфстайл телевизионни канали вече на български

  • водещи-
  • световни-
  • лайфстайл-
  • телевизионни канали-
  • български
Водещите световни лайфстайл телевизионни канали вече на български - 1

Food Network, Travel Channel и Fine Living, трите телевизионни канала на световния гигант Scripps Networks Interactive’s вече са и на български език. Зрителите ще могат да гледат любимите си предавания по Food Network и Travel Channel дублирани, а по Fine Living–със субтитри.

През февруари Travel Channel ще предложи три премиери.

Връх Еверест е трофеят за алпинистите, които рискуват живота си, за да го покорят. Сред тях е и Джеф Ивънс, който е ръководител на спасителен авио екип. Джеф е лекар, експерт, планинар и обича приключенията. „Еверест еър” е новият сериал по Travel Channel, който показва реални ситуации и предизвикателства пред Джеф и опитния му екип от шерпи и екипажа на хеликоптера.

Джош Гейтс – любител на приключенията и изследовател, се отправя към неотбелязани на картата територии в една съвършено нова поредица от епизоди на „Експедиция в неизвестното“, разследвайки най- устойчивите легенди и загадки в света. Този месец тръгва към Унгария в търсене на изгубената гробница на Атила.

Хенри Коул и Сам Лавгроув продължават своята одисея за откриване на изоставени автомобили, оставени да гният из навесите на Великобритания в поредицата „Затворени и погребани”.

Звездата от хитовия сериал „Всички обичат Реймънд”, Патриша Хийтън, разкрива таланта си на водеща и актриса пред зрителите на Food Network. Тя черпи вдъхновение от семейството и пътуванията си и кани колеги актьори, приятели и роднини, за да сподели тайните си за организиране на партита в поредицата „На парти с Патриша Хийтън”.

Гай Фиери се завръща на екрана с два нови сериала. В “Надпревара в супермаркета” по Food Network четирима талантливи готвачи се състезават в поредица от луди кулинарни предизвикателства, които ги карат да тичат между щандовете в търсене на продукти. В „ Крайпътни ресторанти, закусвални и капанчета” Гай потегля на пътешествие из Америка, за да посети най-добрите крайпътни ресторанти, закусвални и капанчета - скромни заведения, които от десетилетия сервират най-популярните местни храни.

Водещите световни лайфстайл телевизионни канали вече на български

Три са премиерите по телевизия Fine Living през февруари.

Във всеки епизод от поредицата „Мега бърлоги“ интериорният дизайнер Анитра Мекадън проектира и създава по една невероятна стая, която отразява по неповторим начин интересите и начина на живот на всяко семейство. Нейните оригинални идеи надхвърлят и най-смелите мечти на семействата, като тя преобразява стаите от скучни в ослепителни. Креативните й решения варират от къща на дърво до космическа станция за деца.

Новата поредица „Нова къща, нов живот“ представя историите на градски двойки и семейства, които искат да променят изцяло живота си, като заменят градската среда с нещо съвсем различно.

В „Избери по-малко жилище, живей където поискаш“ експертите по недвижими имоти и дизайн Тод и Джийна Дейвис помагат на семейства с ограничен бюджет да намерят мечтаната си къща в мечтания крайморски град, да я купят и да я реновират – и всичко това в рамките на техния бюджет.

„Телевизионният пазар в България е добре развит и българите наистина ценят висококачествените програми. Ние сме щастливи, че можем да предложим на зрителите сериали със световно качество, които вече са на български език и така те ще могат да им се насладят пълноценно. Тази година по трите ни канала Food Network, Travel Channel и Fine Living ще предложим няколко вълнуващи премиери и българските зрители ще могат да ги проследят заедно с милионите ни абонати по целия свят.” Това сподели Филип Лъф, изпълнителен директор на американския гигант Scripps Networks Interactive, UK & EMEA.

Водещите световни лайфстайл телевизионни канали вече на български

За Food Network

Food Network е уникален телевизионен канал, който се фокусира върху удоволствието от храната. Целта на Food Network e да бъде най- добрият приятел на зрителя като го учи, вдъхновява и забавлява със своите таланти и техните умения.

Food Network стартира през 1993 г.в САЩ и в момента е в топ 10 на телевизионните канали в страната.

Food Network достига до над 150 милиона домакинства в САЩ, Канада, Европа, Близкия Изток, Африка, страните от Азиатско - Тихоокеанския регион, Латинска Америка и Карибите.

За Travel Channel

Travel Channel е световен лидер на телевизионния пазар в сегмента за пътешествия, като разпространява 24 часовата си програма на 22 езика в 130 територии в Европа, Близкия Изток, Африка и Азиатско- Тихоокеанския регион.

Travel Channel International е част от Scripps Networks International, компанията за глобално произвоство на съдържание за Scripps Networks Interactive, Inc. Портфолиото на компанията за лайфстайл съдържание се състои от известни телевизионни и интернет брандове Food Network, HGTV, DIY Network, Cooking Channel и канала за кънтри музика Great American Country.

За Fine Living

Представяйки лайфстайл специалисти, дизайнери, модни експерти и готвачи от цял свят, телевизионният канал Fine Living предлага забавление, свежи идеи от всички сфери на живота. От Джада Де Лаурентис експерт в италианската кухня до Верн Юп, интериорен дизайнер, Fine Living работи с най- въздействащите водещи, помагащи на зрителя да подреди своя начин на живот. Програмната схема на канала е микс от забавни сериали, представящи съвременен дизайн и модерния начин на живот от целия свят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА