Last news in Fakti

10 Април, 2024 10:31 1 189 4

Алекс Раева и Краси Радков влязоха в директен двубой в "Dancing Stars"

  • алекс раева-
  • краси радков-
  • водещи-
  • денсинг старс-
  • двубой

Водещите също ще покажат танцови умения

Водещите на „Денсинг старс“, които иначе са в прекрасни отношения, влязоха във война на екрана.

Алекс Раева призова Краси Радков на танцов двубой, убедена, че ще го срази. „Време е да определим кой от двамата е по-добър на даснинга. Правилата са в твоя полза. Аз ще танцувам следващия вторник, а ти - след две седмици. Давам ти аванс от седем дни за подготовка“, обяви благородно певицата.

Комикът обаче ѝ припомни, че е вицешампион в „Денсинг старс” и нищо не може да го уплаши на паркета. Фактът, че преди 15 години той остана втори в танцовото шоу, не притесни Алекс.

„След края на нашия двубой ще си известен като Краси Радков - вечно вторият в „Денсинг старс”. Ще ти пусна кръвчица!“, заплаши го забавната водеща.

Освен водещите, състезателите също трябваше да влязат в танцов дуел, но същата вечер. В края на шоуто се разрази свирепа битка между двете двойки - Мила и Кристиан и Емрах и Веси, след която танцовото шоу напуснаха Мила Роберт и партньорът ѝ Кристиан.

Последваха негативните реакции на аудиторията онлайн, за които беше грешка напускането на старателната Мила.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бен Ходжа

    4 2 Отговор
    Този тулуп Радков все повече започва да прилича на проф. Вучков
  • 2 Хейт

    6 0 Отговор
    От жените най-добре се справят Дара и д-р Щонова. От мъжете - ергенът и каскадьорът. Но тях журито редовно ги подяжда и им обяснява къде били сгрешили. За сметка на това само бутат Стораро, Натали и Папи, които са пълни смотльовци и не стават за нищо. Но на тях всеки път им обясняват какви велики таланти са!
  • 3 Идън

    1 3 Отговор
    Валери е моят фаворит. Страхотен на румбата с тъмно сините костюми... А пасо доблето беше перфектно. ,, Бамболео,,-то на Джипси Кингс се съчетаваше много добре с танца и изпълнението на Дорина и Валери. Изпипано до последния детайл- от музика - до движенията на дансинга.. Магия... Харесвам Тодор и Ивет - Любовта дава крила. Тодор ми прилича на младия Кевин Костнър в някои моменти...
  • 4 баста,

    2 0 Отговор
    Татков ЕмрахЧо го пробутват с манупулиране на есемесите.Пълно дърво.