Last news in Fakti

13 Април, 2024 12:23 2 422 4

Бившите гаджета Дара и Папи Ханс се забавляват зад кулисите в "Денсинг старс"

  • дара-
  • папи ханс-
  • сара драгулева-
  • денсинг старс

В последните епизоди те бяха забелязани да си бъбрят оживено и да се смеят зад кулисите на шоуто

След доста дни на хладно мълчание бившите гаджета Дара и Папи Ханс най-накрая заровиха томахавките, научи БЛИЦ от сигурни източници.

Поп звездите, които преживяха гореща афера, последвана от ледена епоха, изненадващо за мнозина стоплиха отношенията си не къде да е, а в танцовото шоу "Денсинг старс", където се борят за десетките на журито - с различни партньори, разбира се.

Дара, която отскоро е сгодена, и Папи не крият новоизбухналата си близост, а какво още ще се случи между тях, ще стане ясно скоро, когато дойдат и следващите епизоди на шоуто.

В последните епизоди те бяха забелязани да си бъбрят оживено и да се смеят зад кулисите на шоуто. Към тях се присъедини и гаджето на певеца - сексапилната актриса Сара Драгулева, която явно няма нищо против подновеното приятелство на любимия ѝ с Дара.

Бившите гаджета Дара и Папи Ханс се забавляват зад кулисите в
Кадър: bTV

Бившите гаджета Дара и Папи Ханс се забавляват зад кулисите в
Кадър: bTV

Поп звездата, която както вече казахме, също е обвързана, а годеникът ѝ, докторът по фармалогия Ервин, редовно я аплодира в публиката на "Денсинг старс".

На паркета Дара се представя блестящо с професионалиста Джими. Папи обаче не ѝ отстъпва и редовно взривява публиката с половинка си в танците Ани, а феновете очакват да видят и двамата на финала в епичен "сблъсък на бившите".


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Как искам...........

    0 4 Отговор
    Да и цепна............
  • 2 Да,да

    5 4 Отговор
    Той и пее, тя му свири.
  • 3 една

    6 1 Отговор
    от големите повърни е това шоу.но по лигавене преди него са капки,брадърси,измъчени сървайвъри на екзотични острови и т.н.А по неговите обяснения Папи е бил ухажора на баба му.Въобще идилия отвсякъде!
  • 4 То е ясно!

    5 1 Отговор
    Извадка на простотията.