Last news in Fakti

14 Април, 2024 07:35 4 382 27

Галена Великова - щастливо омъжена за гръцки милионер, с яхта и частен самолет

  • галена великова-
  • денсинг старс

Двамата са свързани не само в живота, а и в бизнеса – въртят 10 танцови школи

Международно признатият съдия, дипломиран юрист и доктор по танцова терапия Галена Великова, чието име вече 22 години се асоциира с танц, шампион, професионализъм и международно признание, е горд собственик на верига танцови училища в Гърция.

От 25 години е омъжена за гръцкия бизнесмен Константинос Хайнас. Всяка седмица пътува от южната ни съседка до родината си, за шоуто „Денсинг Старс“, където е съдия.

За случая на Галена определено може да се каже, че съдбата си знае работата. Преди години тя преподавала спортни танци, а голямата ѝ любов – Константинос, искал да открие танцово училище. И макар чувствата им да се разпалвали постепенно, горят с пълна сила и до днес.

Двамата са свързани не само в живота, а и в бизнеса – въртят 10 танцови школи, славещи се с изключително добро име. Преди да се впусне в това начинание гъркът имал промоутърска компания в Лондон и организирал концерти на звезди от ранга на „Ролинг Стоунс“, Мадона, Шер и др. Макар да печелил много добре, не бил щастлив.

Милионерът бил женен, но не се разбирали със съпругата му. Галена пък му поставила изричното условие, ако иска да има отношения с нея, да се разведе с жена си. Така връзката им започнала на чисто. Двамата не бързали да стават родители, за да може тя да направи кариера. Към днешна дата имат две дъщери – 10-годишната Кейси и 9-годишната Зои.

Великова твърди, че всеки може да танцува, дори и най-голямото „дърво“, тъй като ритъмът е в човека, друг е въпросът кой до каква степен се отпуска и си позволява да го прави.

Стъпила за пръв път в залата за състезателни танци, когато била на 8, запалена от блясъка на роклите, които ѝ изглеждали вълшебни. Любовта ѝ към танците се възпламенила още повече, когато започнала да получава купи и медали и не я напуска до днес.

Именно благодарение на танците се научава да си поставя цели, които постига с много усилена и дисциплинирана работа. Това е и причината, поради която извън сцената е сериозна и консервативна. Макар през годините да добива голяма популярност в шоубизнеса и театъра, тя всъщност е юрист по образование.

Като специалист по танцова терапия, Великова подчертава, че затварянето на емоциите под похлупак, е изключително вредно и води до множество заболявания.

Танците помогнали до известна степен и на хора, болни от Паркинсон, подобрявайки значително качеството им на живот. С изненада установила колко много хора с успешни кариери в различни сфери на живота, са депресирани и денят им започва с лекарства. За съжаление това е бичът на нашия век.

Тя обаче е убедена, че танците могат да помогнат на всеки да се чувства по-добре в собствената си кожа и да живее пълноценно.

Признава, че децата напълно променили живота ѝ и съжалява, че ѝ отнело толкоз дълго време, докато стане майка. Повече от 15 години със съпруга ѝ отлагаха създаването на потомство в името на кариерата. Мълвата носи, че републиканската шампионка е претърпяла 10 неуспешни опита ин витро, преди да забременее успешно.

Счита себе си за изключително голяма късметлийка и подчертава, че е много щастливо омъжена. След толкоз години иска да благодари на Вселената, че я е срещнала точно с този мъж, с когото споделя живота си изключително щастливо.

Константинос не е от мъжете, които мечтаят да я затворят в кухнята. Напротив – той ѝ подава ръка, за да върви тя още по-нагоре и търпи безропотно жертвите, които прави в името на кариерата. Затова и до днес Великова е категорична, че съпругът ѝ е нейната силна подкрепа.

От години двойката имат собствена яхта и дори частен самолет, с който много обичат да пътуват. Галена дори показа свои снимки от самолет, на който любимият ѝ мъж я обучава на тайните на летателния апарат. Макар да не е особено екстремна личност, обича новите неща и се впуска в тях през глава. Макар голяма част от живота ѝ да минава по летищата, тя не се оплаква, а е щастлива, защото се занимава с това, което винаги е искала – танци, пише "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааааа...

    34 7 Отговор
    Като го гледам мъжа й не е пръв убавец, ама кинтите му са убави.
  • 2 Леон

    25 11 Отговор
    Злато търсачка
  • 3 Хи Хи Хии

    38 8 Отговор
    Типична българска поачавра.. развела човека, че да гепне паретата..
  • 4 Не е

    37 7 Отговор
    за хвалба , че е прелюбодейка и разбила семейството му , за да го ожени за себе си.....
  • 5 Бедняка милионер

    26 10 Отговор
    Хубава и хитра жена !
    Щом е успяла да разведе такъв богаташ,значи има качества !
  • 6 Тъй е

    19 11 Отговор
    Златотърсачка, да !
    Но красива и умна !
  • 7 До предните

    17 21 Отговор
    Много злоба, завист и негативизъм, бе хора! Задължително е да се оплюе една успяла българка? А за таланта, труда и амбицията и се мълчи. Даже, че е и клосива ви дразни.
  • 8 БгТопИдиот🇧🇬

    22 8 Отговор
    щастливо омъжена за паричните му авоари.

    Коментиран от #9

  • 9 Мдааа

    7 9 Отговор

    До коментар #8 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    Яд ли , Ви е?
  • 10 Това да се вижда

    9 12 Отговор
    Успяла жена, широко скроена!
    Продължавай в същия дух!
  • 11 Ден

    3 6 Отговор
    Естествено с ужас ще установи,че почва горещата фаза на третата световна!Чао чао парички хахаха
  • 12 Хахо

    19 7 Отговор
    Най голямата цел на всички подобни кифли - златотърсачки е да си вдигнат краката пред подходящия мъж с пари. Ако успеят и да го оженят за себе си, вече е върха. Тогава и в медиите ни ги представят като образец на успяла жена

    Коментиран от #13

  • 13 Обективен

    7 13 Отговор

    До коментар #12 от "Хахо":

    Типичен женски коментар на неуспяла застаряла дама!
  • 14 Име

    8 3 Отговор
    Защо хората с някой лев повече - си мислят, че се скъсваме да завиждаме, да - хубаво е да имаш пари - но като нямаш - какво.

    Най-богатите хора - но на Запад - не се надуват.
  • 15 За хора без стойност

    14 3 Отговор
    Това е критерий за щастие: милиони, яхти, самолети…
    Не разбрах, коя книга чете в момента, тая щастлива женица?

    Коментиран от #18

  • 16 Ко речи?

    14 4 Отговор
    Имала докторска степен... ама от спортното (НСА). Кой знае кой й я е написал срещу редовна месечна вноска в легнало положение. И без нито една публикация към докторантурата, когато се изискват поне две. Може да се провери в НАЦИД без проблем.
  • 17 файчо

    5 4 Отговор
    Сехтруженничките нали и те така правят? Продават си Д-то,Ц-те и П-то за пари,и те са златотърсачки.
  • 18 Митко каратиста

    2 3 Отговор

    До коментар #15 от "За хора без стойност":

    Е как коя, Алхимикът на Паоло Куелю,разбира се.

    Коментиран от #20

  • 19 Чочо

    3 2 Отговор
    Живи и здрави.....до развода.
    Така живеят златотърсачките.
  • 20 Чел ли си Алхимикът

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "Митко каратиста":

    Ако беше вникнал в съдържанието, щеше да разбереш една основна житейска истина. За манекенките е трудна за разбиране, за можещите да мислят и анализират дава отговори на съществени въпроси. И хейтът към книгата дойде пак от оня чалгар, дето даже.и.не искам да му казвам името.
  • 21 инж. Ганчо Илков

    7 4 Отговор
    Това е Женската Цел на Днешната Жена: Пари и Шопинг, Яхта и Развлечения. Създаване и Възпитание на Поколение са Отживелици. Дилемата е - Днеска Има, Утре Няма. Парите немиришат. А и това се чете. Бизнес Медии Жълти Страници и Клюки.

    Коментиран от #24

  • 22 Нека е щастлива

    5 0 Отговор
    И децата й , здрави !
    Успех !!!
  • 23 Предположение

    2 3 Отговор
    Аз първоначално си помислих, че е щастливо омъжена за стругар . Щото се спомена за много любов , а любовта както знаем е сляпа.
  • 24 Леля ти

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "инж. Ганчо Илков":

    И аз това се чудя, откъде ли ще дойдат тия пари, като не искат да работят. Същото и със сегашните мъже - на 20 години иска да е милионер и да му слугуват. След като всички искат това, пита се в задачата кой ще му поправя колата, кой ще им прави хляба, кой ще прави на кифлите маникюра и т.н.
  • 25 Анонимен

    3 0 Отговор
    Такъв е живота!
  • 26 бай Даньо

    4 0 Отговор
    Не знам какво има мъжът й, но тя наистина има много успешни танцови школи в Гърция и се чака ред да се запишеш в тях. Успешна дама.
  • 27 Габи

    3 1 Отговор
    Не трябва да се хвали с щастие изградено върху нечие нещастие. Дали първата съпруга е много щастлива от раваления брак заради Галена.