957 0

Съдът прекрати делото за фалит на рапъра Фифти сент

Музикантът заплати на кредиторите си над 22 милиона долара

Анатоли Стайков

В САЩ беше прекратено делото за финансовата несъстоятелност на рапъра Фифти сент, след като музикантът заплати на кредиторите си над 22 милиона долара, съобщи ТАСС.

Решението бе взето от федералния съд в град Хартфорд в щата Кънектикът. Музикантът е погасил задълженията си с 8,7 милиона долара лични средства и с 13,65 милиона долара, получени като компенсация по решение на съда, което не се отнася към настоящото дело.

Фифти сент, чието истинско име е Къртис Джеймс Джаксън, обяви банкрута си през месец юли 2015 година. Тогава той съобщи, че неговите активи не превишават 20 милиона долара, докато дълговете му са достигнали 36 милиона долара.

Два месеца преди това сп. "Форбс" оцени състоянието на рапъра на 155 милиона долара, което го постави на четвърто място в класацията на най-богатите изпълнители.

До банкрута на музиканта се стигна, след като той загуби делото, повдигнато срещу него от Ластония Левистън, и бе осъден да й плати компенсация от 5 милиона долара за публикуване на домашно порно с нейно участие

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай