1 676 1

Ужас! Доналд Тръмп бил шоп

Калина Петрова

Вестник „Сърбия данас” счупи тъпомера. Американският президент Доналд Тръмп със сигурност не знае, но ако прочете този вестник ще му стане ясно, че е шоп. По интерпретацията на този вестник шоп било на половина българин и на половина сърбин. Тази „сръбска плескавица се оказа, че е забъркана от бивш български посланик в Япония. Страната на Изгряващото слънце, много е вероятно, да е възбудила въображението на нашенския посланик, който намерил корените на Тръмп в Трън. Та било каквото било, но ние да припомним каква е истината.

Фридрих Тръмп, дядото на Доналд Тръмп, е роден в Калщат, тогава част от Бавария. Той имигрирал в САЩ като младеж, но не отбил военната си служба. След като натрупал богатство в Америка, се опитал да се върне в Бавария, но бил изгонен и върнат в САЩ.

В баварските архиви се пази молбата от 1905 г. на дядото на Тръмп до баварския принц-регент Луитполд, в което умолява да не го депортира. Молбата била отхвърлена. Сега градчето Калщат се намира в германската провинция Райнланд-Пфалц. Та разстояние между Трън, Ню Йорк и Бавария е доста голямо.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Павел
    Отговор
    1 21:23  11.02.17
    Сигурно е вярно... Ето и у нас само шопи стават Президенти. А щом Тръмп стана Президент със сигурност е шоп. Вероятно и Обача е шоп, Клинтън, Буш и останалите, били такива.

Напиши коментар:


Публикувай