2 794 5

Най-трогателното предложение за брак (ВИДЕО)

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Предложението за брак е неповторима емоция в живота на всяка жена, а мъжете могат да бъдат страшно креативни понякога. Веднъж взели решението и преодолели стреса да попитат, те търсятнай-романтичния и запомнящ се начин да изненадат своята избраница.

Някои избират традиционни варианти, други - по-нестандартни. Случва се някои предложения за брак да завършат с пълен провал, но повечето са доста успешни. Във видеото, което ви предлагаме, ще видите как се иска ръка по възможно най-трогателния начин.

Исaк и годеницата му, както и с 60 техни приятели и роднини, ще ви просълзят, но и ще ви накарат да се усмихнете. Исак кани приятелката си на вечеря при родителите си. Когато тя отива там, брат му й предлага да чуе песен на слушалки, седнала в багажника на Honda CRV. Колата потегля и приказката започва...

Вижте най-сърцераздирателното предложение за брак, документирано в историята на Интернет.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • бате Петьо
  Отговор
  1 09:43  16.02.17
  И от утре ще започне да му яде душичката !
 • Олигарха
  Отговор
  2 09:48  16.02.17
  Горкия човечец, какво само го чака... край с живота му... отиде му заплатката, мнението и времето. Амин.
 • незнайко
  Отговор
  3 11:04  16.02.17
  До първи и втори коментиращи ! Не може ли това момиче да е богато и да му трябва само внимание и любов ?

  Коментиран от #4

 • Айай
  Отговор
  4 13:14  16.02.17

  До коментар #3 от "незнайко":

  Може! Но явно 1 и 2 са случили на мрънкащи фурии с тъщи родени за морски пехотинци, а не за баби... Нищо му няма на предложението.
 • Кака Гинка
  Отговор
  5 03:33  17.02.17
  Боже,какви маймунджилъци!Обясненията в любов и предложенията за брак са неща,които се случват между двама души и трябва да си останат между тях - сватбата е публично тържество.Да свикаш Народното събрание и да вкараш целият интернет в личното си пространство е пошло и фалшиво и е признак на всичко друго,освен на дълбоки чувства.После по същия панаирджийски начин ще документират и развода си - важното е "да видят хората".А защо?

Напиши коментар:


Публикувай