Last news in Fakti

11 Април, 2024 15:28 7 836 3

Ева Мендес не позволява на Райън Гослинг да говори с бившата си Рейчъл Макадамс

  • ева мендес-
  • райън гослинг-
  • рейчъл макадамс-
  • бивше гадже-
  • бивша-
  • брак

Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс бяха заедно в продължение на две години, точно преди той да срещне Ева Мендес

Ева Мендес не позволява на Райън Гослинг да говори с бившата си Рейчъл Макадамс - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ева Мендес и Райън Гослинг искрено се обичат и техният брак е еталон за здравословни взаимоотношения в Холивуд, но според източници на Radar Online красавата съпруга на екранния Кен все още се притеснява от бившата жена на съпруга си Рейчъл Макадамс.

Според изданието Ева Мендес е забранила на мъжа си да поддържа приятелски отношения с колежката му от "Тетрадката".

Близки до двойката споделят пред Radar Online: "Ако зависеше от Райън, той все още щеше да е приятел с Рейчъл, но Ева никога не би се съгласила на това."

Те разкриха още, че бившите няма как да се зачеркнат изцяло от живота на другия, тъй като работят в една сфера и понякога се случва да се засекат на светските събития. "Но въпреки това Райън се старае да не комуникира със старата си любов Рейчъл, за да не нарани Ева."

Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс се срещат през 2005 г., по време на снимките на хитовата лента "Тетрадката". Тогава започва и аферата им, а две години по-късно обаче се разделят. След края на връзката им, Райън срещна отново любовта в лицето на Ева Мендес, а Рейчъл - в това на Джейми Линдън.

"Въпреки че и двамата са продължили напред, все пак има моменти, в които Ева се чуди дали Райън все още говори пред познати за бившата си, дали мисли за нея", коментират още източниците. За разлика от мъжа си, латината не посещава холивудски събития, тъй като гледа децата им вкъщи. "Но пък Райън ходи. И е напълно наясно, че трябва да внимава какво прави, защото Ева винаги ще разбере, ако пристъпи правилата ѝ."

По думи на близки до двойката, тя знае, че е единствената за него и че той я обожава. Но това не пречи да ревнува от бившата му Рейчъл. "Двамата правят много компромиси в името на любовта. Ева едва ли не се отказа от своята кариера, за да се посвети на семейството. Райън пък постоянно е зает, за да може да се грижи за любимите си хора вкъщи.", допълва източниците, цитирани от dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ами,

    3 1 Отговор
    Видно латино каката е контролираща,а той чехльо,

    Коментиран от #3

  • 3 мачкащ чужди кузинаци

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "ами,":

    Не е баш тъй май. Чехльото е 7 години по-млад от каката и тя си го кътка, че инак засуканите ще й го гепят.