13 182 24

По питието му ще го познаете

По питието му ще го познаете
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Психолозите твърдят, че видът алкохол, който един мъж предпочита, разкрива неговия темперамент. Дали това ще бъде старо шотландско уиски, бърбън или водка, пенлива бира или тежко вино - всеки мъж има своите предпочитания, вижте какво говорят те за него:

Бърбън, уиски

Мъжете, чиято любима алкохолна напитка, е уиски са изтънчени кавалери и чудесни събеседници. Те умеят да съблазняват. Постигат много в живота си и често заемат лидерски длъжности. Любителите на това питие много държат на семейството си и са готови на всичко за него. Склонни са към избухване, но и бързо им минава.

Бира

Почитателите на бирата са уравновесени и забавни личности. Те имат изключително чувство за хумор. Традиционалисти са и държат на семейството. Винаги са готови да се притекат на помощ на приятел. Имат позитивна нагласа към живота. Влюбчиви са и всеотдайни. Раздават се до край, макар да не са особено романтични.

Вино

Любителите на вино са буйни характери. Те са амбициозни, уверени и талантливи по природа. Артистични по душа, обичат забавленията в компанията на добри приятели. Когато се влюбят, се влюбват с цялата си душа. Особено много ценят душевната красота на жената.

Ракия

Ракиджиите са големи купонджии с широки сърца. Притежават своеобразна изтънченост, която си личи от избора на ракията - гроздова, кайсиева или сливова, и съответните мезета и салати. Те не пият, за да се опияняват, а за да се наслаждават на вкуса и аромата на напитката. Дори и в по-голямо количество, ракията действа отпускащо, развеселяващо и в повечето случаи се стига до песни и сладки приказки. Невероятни джентълмени и любители на силните емоции. Лесно се влюбват, но както са верни на питието си, така са вeрни и постоянни в любовта.

Водка

Мъжете, които си падат по водка, са душата на компанията. Обичат да са център на вниманието и да правят впечатление с чувство аи за хумор. Магнетични и чаровни, те са истински съблазнители, но влюбят ли се, обичат за цял живот.

Коняк

Любителите на коняка са артистични и сантиментални. Конякът стимулира творческия импулс на музиканти, писатели и художници, ако не се прекалява с него. Мъжете, които пият коняк, много държат на външния си вид и на добрите обноски. Традиционалисти са, но притежават авантюристичен и откривателски дух. Вдъхновяват се лесно и са големи романтици. Като заклети ценители на женската красота, трудно се обвързват.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • in vino veritas
  Отговор
  1 17:17  21.02.17
  Ами такива,кат мен дето обичат от всичко да си пийват?
 • Morgoth
  Отговор
  2 17:32  21.02.17
  Все добродетелни тия мъже, а кои са задниците? Тия дето не пият ли?
 • Ф.М. Достоевски
  Отговор
  3 18:52  21.02.17
  "Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че... Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш означава да живееш като идиот. Да си противоестестен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!" Фьодор Михайлович Достоевски

  Коментиран от #12

 • 4 18:54  21.02.17
  Този коментар е премахнат от модератор

 • Пешко
  Отговор
  5 19:17  21.02.17
  Евала на коментара на Достоевски много точен хахаха
 • кучето шаро
  Отговор
  6 19:37  21.02.17
  От питиета може и да не се познаем !
 • обичмдапийвам
  Отговор
  7 20:07  21.02.17
  В алкохола е истината - ,Да Живей!!!“ - вижте как той изкарва наяве най-добрите черти у мъжа - Но! - трябва умереност, иначе магарията и хаоса надделяват. В „теорията на ориентираното пиене“, която изпробвам всяка вечер, се казва, че практикуването на пороци само по себе си не е порок, то само доказва нуждата на човек от един по-директен подход към действителността и алкохола е най-добрия катализатор на това състояние на безпорочност... или както казва един древен източен поет: „Да пием вино, истината май в това е. Не си лоза глупако, от пръстта едва ли някой ще те откопае“))) Наздраве на всички алкохолни любители!
 • Скорпион29
  Отговор
  8 21:13  21.02.17
  Ако седне една жена да преценява един мъж по пиячката значи много го е закъсала
 • jambazina
  Отговор
  9 22:00  21.02.17
  Един лош няма в изброените типове - който пие зло не мисли. На здраве
 • onq s konq
  Отговор
  10 22:11  21.02.17
  А за оня дето пише с моя ник и пие антифриз без да има кола що няма нищо?
 • брейк
  Отговор
  11 22:14  21.02.17
  В крайна сметка пиенето на алкохол ни различава от другите бозайници.Качествения алкохол в малки количества е незаменимо антистресово средство в съвременния живот.Никога не пиите алкохол без салата(мезе).....иначе е алкохолизъм(пристрастеност).....трудно се лекува!
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  12 23:56  21.02.17

  До коментар #3 от "Ф.М. Достоевски":

  ти ОТ РУСНАК ЛИ АКЪЛ ВЗИМАШ ВЕ ГАНЬО
 • ухухуху
  Отговор
  13 23:56  21.02.17
  ами водата
 • Селянина с колелото
  Отговор
  14 01:50  22.02.17
  Ахаааа...а тея къде пият Облак какви са хахахахха, изпусналИ сте баш майсторите!
 • откривателски дух
  Отговор
  15 02:27  22.02.17
  Квото и да пие ако е българин, накрая ще повърне, защото в БГ само ментаци продават!
 • Гост
  Отговор
  16 05:57  22.02.17
  Пийте на воля.И нека Силата да бъде с Вас.
 • гощо
  Отговор
  17 08:08  22.02.17
  Най ми се е.е ма по ми се пие!!!! Бира секс и рок и на края едно уискенце за десерт!!!
 • шовинист
  Отговор
  18 08:23  22.02.17
  Ние сме южен народ и пием за удоволствие. Южните народи и живеят за удоволствие. Всички северни диваци пият за да се гипсират. Дали са скандинавци, поляци или англичани - все са еднакви дървета. Същото се отнася и за други аспекти от живота. Норвежците....уж са много боати, обаче са сред нещаснните и пияни народи със сериозна склонност към депресии и самоубийство. Ако там или във финландия пуснат свободно водка по наши цени от 3 или 4 евро шишето и тези държави ще се разпаднат като кулата на саурон.....

 • ЛЯЛ
  Отговор
  19 09:03  22.02.17
  По-големи глупости скоро не бях чел. За другите питиета не мога да коментирам но специално за ракията, като пишете, ела с мене на казана на село, м...лите дето дигат бидоните а и другите участници в процеса да наблюдаваш. Особено към края на деня/смяната след много много питиета -ракия изпити. Точно какви джентълмени са. Точно колко се наслаждават на "невероятният", "неземният" вкус на любимата ракия. Точно колко широки съм им сърцата, особено като стане дума за политиците ни. Молим ви, подготвяйте се повече като засягате толкова сериозни теми.
 • ЧО ГОШО
  Отговор
  20 10:28  22.02.17
  Всички пияници са от свестен на горе
 • Темида
  Отговор
  21 14:49  22.02.17
  Коментарите отговарят на доста въпроси около положението в БГ
 • Иво
  Отговор
  22 15:46  22.02.17
  Само лошите и завистливи хора, НЕ пият.
 • гост
  Отговор
  23 22:40  22.02.17
  а когато пие от всичко изброено какъв е ?
 • Енчо
  Отговор
  24 19:57  27.02.17
  Пълното изтрезняване води до внезапна смърт !!!

Напиши коментар:


Публикувай