617 0

Иновативни идеи за здравеопазване събират медицинския и IT сектори

Иновативни идеи за здравеопазване събират медицинския и IT сектори
Милена Богданова

За втора поредна година в столицата ще се проведе специализираният „Digital Health and Medical Innovation Forum“. Регистрациите са отворени до 26 февруари 2017 г.

Форумът е модерна платформа за обмен на нови идеи и решения в сферата на здравеопазването, медицината и технологиите. Бизнес събитието среща здравния и IT сектор на 27 февруари в София.

Организаторите очакват по време на събитието сериозни дискусии, дебати и предложения от страна на участниците в залата.

Надя Маринова гл. редактор на b2b Media сподели: “За втора поредна година темата предизвиква сериозен интерес от страна на сектора. Към момента броят на заявките за участие от страна на бизнеса е висок и като количество и като качество. Щастливи сме, че форумът ще събере представители на бизнеса от цялата страна. Нашата цел е събитието да се превърне в тардиционна годишна бизнес среща, която да генерира обмен на нови идеи между държавните институции, неправителствени организации, CEO, CIO и техническия мениджмънт от страна на бизнеса, предприемачи, иноватори, студенти и медии. Секторите здравеопазване, медицина, биотехнологии и технологии е необятен и вярваме, че България може да е фактор и да генерира нови решения, приложими в световен мащаб. Вярваме, че за да се постигнат успехи в този сектор, е необходим диалог. И когато даваме платформа за иновативните проекти, вярваме, че ще подпомогнем тяхното развитие и ще видим добри резултати в съвсем близко бъдеще”.

Участници в дискусионните сесии на форума ще са:

- Министерство на здравеопазването: доц. Найден Шиваров, директор на Дирекция „Информационна и комуникационна политика в здравеопазването”

- Столична община: Моника Чеуз, директор дирекция “Здравеопазване”

- Български фармацевтичен съюз: проф. Илко Гетов

- Национално сдружение на частните болници: д-р Николай Болтаджиев, председател на Управителния съвет

- Пламен Тютюнков, експерт иновации в здравеопазването

- Даниел Георгиев, Iris Technologies

- Калин Костов, основател на MedicHome

- Надя Ванева, 3CON Communication

- Надя Маринова, гл редактор на b2b Media

Форумът е за хора, интересуващи се от нови бизнес запознанства в медицинския сектор, които инициират динамични дискусии и поддържат медицинските иновации като приоритет в сектора на здравното обслужване и грижата за човека.

Участието за медии е безплатно. Моля, заявете своето присъствие на: ilangurova@b2bmedia.bgНапиши коментар:


Публикувай