509 0

Играта с конструктор вече няма да е същата (ВИДЕО)

Да, строителните блокчета могат да се залепят на всяка повърхност в дома ви

Играта с конструктор вече няма да е същата (ВИДЕО)
Милена Трачева

Ако сте от онези родители, които са се примирили, че блокчетата от лего вечно ще се търкалят по пода и ще бъдат причина за ужасни и болезнени инциденти, то може би ще искате да разширите хоризонтите си.

Група иноватори са разработили нова лента, която ще позволи на любителите на конструктори да поставят своите творения по стените, тавана, мебелите и почти навсякъде другаде.

Новината е колкото добра, толкова и лоша за родителите, чиито домове вече са се превърнали в минно поле от малки пластмасови блокчета, защото този продукт ще разкрие пред малките творци нови перспективи и поле за изява.

Лентата не е изобретение на компанията Лего и тя по никакъв начин не желае да се ангажира и асоциира с нея. Пред Newsbeat, представители на датската компания за играчки са заявили, че „не са ангажирани с продукта, който не одобряват и не подкрепят“.

Лентата е измислена от двама ентусиасти от Кейптаун, столицата на Южна Африка. Nimuno Loops представлява лепкава гумена повърхност от едната страна и подредени в редички шипове от другата. Изобретателите ѝ заявяват, че тя е съвместима с всички добре познати марки конструктори на пазара.

Тя обаче все още е в процес на производство и нейните създатели се надяват да успеят да я пуснат на пазара в средата на годината.

Южна Африка


Напиши коментар:


Публикувай