901 1

Кейт пак заложи на българското

Херцогинята на Кеймбридж облече тоалет на българският дизайнер Петър Петров

Снимки АП/БТА
Снимки АП/БТА
Милена Трачева

Херцогинята на Кеймбридж отново заложи на българското, като се появи със стилен ретро костюм в червено и бяло на "Епонин", дело на българския дизайнер Петър Петров.

Кейт посети Кралския колеж на акушерите и гинеколозите по повод Деня на майката, който Великобритания чества на 26 март.

На събитието, по време на което бяха показани и образователни филми, съпругата на принц Уилям поговори с майки, страдащи от следродилна депресия. Тя разказа пред тях как майчинството е повлияло и на нейното психическо здраве.

За пръв път Кейт се появи с тоалета на българския дизайнер на благотворително събитие в Лондон през пролетта на 2016 г. Тогара сп. Vogue коментира, че визията ѝ е безупречна и направи паралел между нея и Джаки Кенеди.

От началото на тази година това е второто събитие, на което Кейт се появява с дреха на Петров.

При първото си посещение в детски център тази година, тя облече елегантно палто с колан в кралско синьо. Моделът на дрехата бе с паднало рамо, декоративни шевове и плисе.

Петър Петров е роден през 1982 г. във Велики Преслав. Завършва "Професионална гимназия по облекло, хранене и химични технологии" в Шумен, учи рисуване в университета там, а после дизайн в Киев. Започва като крояч в родния си град, а след две години става дизайнер и прави първите си колекции във Варна. От 2011 г. работи за луксозната марка "Епонин", която облича известни личности от цял свят.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Дедо ПОП
    Отговор
    1 18:17  24.03.17
    Заложи , защото разбира че е красива с БЪЛГАРСКОТО !

Напиши коментар:


Публикувай