Last news in Fakti

7 Април, 2017 19:18 2 409 0

Баба размени чужда змия за бутилка водка (СНИМКА)

  • змия-
  • боа-
  • водка-
  • размени-
  • санкт петербург-
  • свекърва

Благодарение на социалните мрежи студенокръвното било намерено

Баба размени чужда змия за бутилка водка (СНИМКА) - 1
Снимка shutterstock

Млада жена от Санкт Петербург издирва домашната си змия чрез социалните мрежи, след като свекърва ѝ я разменила срещу бутилка водка, съобщава руският сайт Лайф.ру.

Ирина Андреевска оставила боата Касандра на грижите на своята свекърва за няколко дни, тъй като трябвало да пътува. Това бил първият път, в който по неясни причини тя оставяла любимеца си на грижите на възрастната жена, вместо в обичния хотел за животни.

И съдбата се намесила.

Когато Ирина заминала, бабата се напила и разменила скъпото влечуго за бутилка водка.

Когато се върнала и разбрала, че Касандра е "тръгнала" със случаен минувач, за да получи пияната ѝ свекърва още алкохол, Ирина започнала да търси боата.

Тя публикувала съобщения из социалните мрежи, в които пишело, че боата е гладна и много опасна. Съвсем скоро се обадила една жена, която разказала на Ирина, че в онзи ден синът ѝ донесъл голяма змия у дома.

Ужасената дама незабавно върнала змията на собственичката ѝ, тъй като се страхувала, че йоркширския ѝ териер може да стане закуска за боата.

Баба размени чужда змия за бутилка водка (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА