Last news in Fakti

23 Април, 2017 21:20 10 181 8

Венета Райкова с "Вендета" за телевизията

  • венега райкова-
  • книга-
  • телевизия
Венета Райкова с "Вендета" за телевизията - 1

Венета Райкова, която слезе от телевизионния екран и се зае с писане на книги, стигна до край в смелостта си.

Тя разкри няколко подробности около новата си творба и по всичко личи, че тя ще е изключително смела и ще покаже интимни подробности около това какво се случва зад екрана. Ето какво написа тя на профила си във Фейсбук:

"Приятели, мисля, че отново съм уцелила в десетката с темите и героите в четвъртата ми книга, като гледам какво се случва последните дни на телевизионния небосклон!! Време е да разкрия съвсем мъничко за какво ще четете в книгата ми, която за момента е с работно заглавие "Вендета"! Едната ми героиня е съпруга на един от най-известните тв продуценти и знае всички мръсни тайни на телевизията. Благодарение на нея и събитията в живота й ще разберете например как шефът на телевизията - чужденецът, подписва договор за най-гледаните предавания, как се връщат пари от бюджети и как се правят "тройки". Другата ми героиня пък е една от най-известните водещи у нас! От нея ще видите колко малка е крачката от леглото на оператора, до леглото на продуцента. Очаквайте още подробности в профила ми през следващите дни, но едно е ясно - след "Вендета" няма да останат тайни за вас от телевизионния живот у нас!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЧФ

    17 14 Отговор
    Таз пък от къде я извадихте от нафталина!?!
  • 2 Вурст

    11 11 Отговор
    Може да се снима и за Плейбойфотошоп отново и да прикачи неизползваните снимки от списанието в книгата. Така потенциалните клиенти може от 0 да се покачат до един извратеняк, който почти си е купил книгата но е сметнал, че не му е достатъчно за една качествена ч...я.
  • 3 БайМанаф

    6 9 Отговор
    Ако тая книжка е от трипластова тоалетна хартишка моа да си е купим ма...
  • 4 Боко

    13 4 Отговор
    Ти колко пъти премери това растояние та толкова време те държаха в телевизията.???
  • 5 Скорпион29

    9 7 Отговор
    Тая е пълна смешница и щяла да ни отваря очите.
  • 6 Жуналист

    8 4 Отговор
    Хайде още една ТВ революционерка,ние както и всички те много добре знаем какво става в телевизиите,ама защо докато сте на екран не цвъркате,а чак когато ви наритат задниците,почвате да плюете,малки журналстчета???
  • 7 mediator37

    6 3 Отговор
    От леглото на оператора до леглото на продуцента ми е ясно за коя става дума- Ана Цолова от Нова-тв. Мъжът й беше оператор в БТВ, когато се ожениха.
    Обаче другата двойка дали са Бранко Салич и Ани Салич не съм сигурен. Бранко Салич беше продуцент в БТВ.
  • 8 гост

    8 0 Отговор
    Венета, знае основата на всички медии и ще е чест за нея да каже истината за всичко, макар че не е тайна кой и как стига до тези позиции. Още от соц-а в шоу бизнеса нямаше случайни хора, но друго си е тази информация да се прочете от първа ръка. Успех с разкритията.