Last news in Fakti

25 Април, 2017 00:30 15 244 5

4-те секс комплекса на мъжете

  • секс-
  • комплекс-
  • размер
4-те секс комплекса на мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Британската сексоложка Трейси Кокс разкрива пред "DailyMail", че мъжете съвсем не са толкова уверени в представянето си в леглото, колкото жените си мислят. А дори напротив - и те изпитват огромно напрежение, поради очакванията, които жените имат към тях - как ще започне и приключи сексуалното изживяване, дали ще продължи достатъчно дълго, за да донесе наслада. Дори са склонни от притеснение да откажат секс.

Според проучване на британска фармацевтична компания, произвеждаща лекарства за по-продължителна ерекция, почти 60% от мъжете имат големи притеснения относно изявите си в леглото. В изследването, проведено сред над 2000 полово активни мъже, се обособили 4 водещи комплекса, които изпитват мъжете относно секса:

1. Сексът няма да е достатъчно продължителен

Това със сигурност е най-сериозното опасение, което стресира мъжете преди секс с партньорката им. Евентуалното й разочарование, ако не е успяла да достигне до точката на удоволствие, преди тях, стресира над 90% от мъжете.

2. Тялото му не е достатъчно секси

Колкото и невероятно да звучи, мъжете също имат притеснения относно външния си вид, когато застанат голи пред желаната жена. И не става въпрос само за дължината на "мъжката им гордост". Цели 63% от мъжете имат комплекс, че не са достатъчно атлетични и могат да бъдат отхвърлени заради това.

3. РАЗМЕРЪТ!

Повечето от представителите на силния пол смятат, че не размерът на мъжкото им "достойноство", а умението да боравят с него, е по-важно. Но въпреки това 47% от мъжете тайно имат съмнения, че размерът им няма да удовлетвори партньорката им.

4. Колко активни трябва да бъдат в леглото

Всеобщо схващане е, че мъжете са тези, които трябва да имат доминираща роля в секса. Но не всички жени обичат мъжът да започва винаги първи с любовната игра. Мъжете се тревожат колко настоятелни се очаква да бъдат и доколко жените предпочитат да се оставят в техните ръце. Цели 39% са объркани от този избор и какво да бъде секс поведението им пред нас.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Кор

    35 3 Отговор
    Комплексите ги насаждат жените за да могат по-лесно да манипулират мъжете с цел личностна облага !
    Виждали сте хубави жени с мъже грозни плондири, но с пари и дали им придирят за външния вид, размера или продължителността !?!?

    Коментиран от #5

  • 2 Сашо демона

    14 3 Отговор
    Вени не се спираш момиче само бели мишки в главата. Демона дебне да....
  • 3 Васо Краставицата

    22 2 Отговор
    От бат Васо да знаете - пара има ли , другото не е толкоз важно!
  • 4 ГОГО

    20 5 Отговор
    Жената не е разумно същество и за това тя не е виновна. Природния и софтуер обслужва само регенерацията на биологичната материя и интереса и в този процес. Така тя спекулира с най-святото чувство на мъжа-любовта и я превръща в стока. По тази причина и мъжът я е приел за стока и е отворил магазини за жени от най-дълбока древност.
  • 5 кроко

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Кор":

    Айде пък ся, вярно че много жени се опитват да манипулират със сърдене, мълчание и стойки, ама що все жените да са виновни? Много го правят щото са прости и им е станало модел на поведение, но и мъжете сме си виновни че просто им се вързваме, вместо да постъпим зряло.

    Когато една жена се опитва да ви лепне чувство на вина че сте направили/ненаправили нещо, пробвайте да говорите открито с нея, може да направите някой компромис и ако покаже, че разбира, ОК. Ако продължава да упорства - майната и точка. Същото е и в секса - да не би всички да имат тяло на манекенки с перфектни мерки, да не би всички да са супер отворени в секса? Когато двама души се харесват, би трябвало да си казват какво има и в отношенията им и в леглото, и да се стараят взаимно да го оправят/подобрят. И когато наистина се харесвате, размера, тялото и т.н. не са толкова от значение, защото правите не секс, а любов с любимия си човек. Жалко за тези, които мислят че могат да са един с друг заради външността си.