3 261 2

И дъщерите на супермоделите страдат

Дъщерята на Ким Бейсингър защити себе си и пищните си форми

И дъщерите на супермоделите страдат
Снимки: Инстаграм
Милена Трачева

И какво като майка ти е била супермодел? И ти ли трябва да си като нея?

21-годишната дъщеря на Ким Бейсингър и Алек Болдуин става все по-женствена и вече е открила силната прилика с известната си майка, но за разлика от нея, младата хубавица не може да се похвали със супер слабо тяло.

Айрланд Болдуин отдавна е с руса коса и все по-ясно се вижда невероятната прилика с майка ѝ. Момичето има плътните устни и чувствения поглед на Ким. Същевременно Айрланд ярко се отличава. Тялото ѝ напълно се вписва в нормите за здравословно тегло, но не и в анорексичните стандарти, наложени от модната индустрия. Освен това цялата е нашарена от татуировки и обича да акцентира на онези части от тялото си, които изпъкват и могат да бъдат определени като "пищни".

Именно това е подразнило някои интернет потребителите, които засипаха дъщерята на известната семейна двойка с подигравки и обиди за теглото и за избора да нарисува кожата си.

Но младата Болдуин показа доблест и веднага намери начин да отговори на злите езици с публикация в Инстаграм:

"Това съм аз. Приемете го или напуснете. Няма да се срамувам за това, че съм бледа и не съм слаба като клечка. Няма да прекарвам часове във фотошоп, за да заличавам това, което съм. Няма да се убия, защото не съм приличала на някой друг. Няма да позволя да ми казват, че съм развалена стока, защото имам татуировки!"

"Повечето дни съм уверена в себе си, но днес обожавам всяка извивка по тялото си...", каза Айрланд — "Искам да съм възможно най-истинска за всички, които ме следват, защото, честно... Иначе какъв е смисълът от социалните мрежи, ако не показваш истинското си Аз?"

🎳

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on May 12, 2017 at 2:51pm PDT

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • хмм
  Отговор
  1 19:55  05.06.17
  Не мога да разбера особено хубавите момичета, които се драскат !? Природата им дала, нежни кожи, сексапил, красота, а те се драскат безобразно и най-вече без мисъл, че като поодъртеят, ще са някакви гротески !? Всеки си избира сам за себе си, ама да се гавриш с природата, когат е била щедра към теб е доста нелепо !
 • ДДД
  Отговор
  2 20:50  07.06.17
  Публикувано във факти.бг: Иначе какъв е смисълът от социалните мрежи, ако не показваш истинското си Аз?" ами това е смисъла да не показваш истиското си аз там няма снимки като плащаш ток като връщаш заем като те .ере началника или купчината ти мръсни чинии всички са малииии:)

Напиши коментар:


Публикувай