2 483 2

И Луиза Григорова стана маниачка на тема здравословен начин на живот

Ще споделя всичко във Фейсбук

И Луиза Григорова стана маниачка на тема здравословен начин на живот
Милена Трачева

Младата булка Луиза Григорова разкри пред феновете си във Фейсбук, че възнамерява да споделя с тях всичко, което прави от тук нататък, за да се поддържа във форма. Тя ще им разказва за начина, по който се храни, за мислите, които ѝ хрумват, за крачките , които е направила през деня, за всяко нещо, което ѝ хрумне около начинът ѝ на живот занапред.

"Дадох си сметка, че се опитвам да водя здравословен живот и откакто е така, се чувствам много по-силна, по-здрава, по-уверена дори", написа тя в социалната мрежа.

Първият мъдър съвет, който младата актриса дава на света е да се пие много вода.

"Откакто пия около 3 л. вода всеки ден, метаболизмът ми се забърза, кожата ми се изчисти, заченъците на целулит - изчезнаха."

В публикацията Луиза обяснява, че е с ниско кръвно и големите количества вода са ѝ помогнали да го регулира. Дори вече не ѝ "става лошо на всяка крачка".

Мъдрата актриса продължава с наставленията, съветвайки да се купува бутилка от 1,5 л., която да носим навсякъде със себе си. "Така шишето ще ви тежи и ще ви подсеща непрекъснато да пиете", поучително завършва тя.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 16:01  27.06.17
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 2 16:31  27.06.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай