2 431 2

И Луиза Григорова стана маниачка на тема здравословен начин на живот

Ще споделя всичко във Фейсбук

Милена Трачева

Младата булка Луиза Григорова разкри пред феновете си във Фейсбук, че възнамерява да споделя с тях всичко, което прави от тук нататък, за да се поддържа във форма. Тя ще им разказва за начина, по който се храни, за мислите, които ѝ хрумват, за крачките , които е направила през деня, за всяко нещо, което ѝ хрумне около начинът ѝ на живот занапред.

"Дадох си сметка, че се опитвам да водя здравословен живот и откакто е така, се чувствам много по-силна, по-здрава, по-уверена дори", написа тя в социалната мрежа.

Първият мъдър съвет, който младата актриса дава на света е да се пие много вода.

"Откакто пия около 3 л. вода всеки ден, метаболизмът ми се забърза, кожата ми се изчисти, заченъците на целулит - изчезнаха."

В публикацията Луиза обяснява, че е с ниско кръвно и големите количества вода са ѝ помогнали да го регулира. Дори вече не ѝ "става лошо на всяка крачка".

Мъдрата актриса продължава с наставленията, съветвайки да се купува бутилка от 1,5 л., която да носим навсякъде със себе си. "Така шишето ще ви тежи и ще ви подсеща непрекъснато да пиете", поучително завършва тя.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 16:01  27.06.17
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 2 16:31  27.06.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай