5 399 2

Те сякаш не остаряват и на 40 пак изглеждат като 17-годишни (СНИМКИ)

Тайната на младостта и красотата е проста - много вода и пресни зеленчуци

Те сякаш не остаряват и на 40 пак изглеждат като 17-годишни (СНИМКИ)
Милена Трачева

Старите хора казват: „Не е важно на колко години си. Важно е на колко се чувстваш“. Едно тайванско семейство изглежда е живото потвърждение на тази поговорка.

Съдейки по външността ѝ, човек би казал, че Люр, която в интериорен дизайнер и моден блогър, е на не повече от 17 или 18 години, но според документите ѝ за самоличност тя вече е на 42 г.

Съвсем същото се отнася и до 63-годишната майка на Люр и двете ѝ сестри — 36-годишната Шарън и 40-годишната Файфай, които изглеждат два пъти по-млади от реалната си възраст.

Именно заради младежкия си вид, сестрите имат стотици хиляди последователи в социалните мрежи и са привлекли вниманието не само на местните медии, но и на тези отвъд океана.

Жените разказват, че тайната на младостта им е изключително проста и няма нищо необикновено и свръх естествено в нея.

В интервю за Daily Mail Файфай споделя, че младежкия вид, с който могат да се похвалят тя и сестрите ѝ е наследен от майка им — бивша учителка по танци.

„Когато майка ни беше по-млада тя изглеждаше удивително млада. Сега също изглежда добре и човек трудно може да ѝ даде повече от 30-35 години“, споделя средната сестра, която е майка на две момичета — на 10 и на 8 години.

Файфай непрестанно споделя снимки, на които е с дъщерите си и сестрите си във Facebook и в китайската социална мрежа Weibo и много често хора, които не я познават са объркани от това кой е възрастният на снимката. Тя споделя още, че когато излиза навън с децата си, хората често я мислят за тяхна сестра, а не за тяхна майка.

За Люр, тайната на младостта се крие в правилния и здравословен начин на живот. Тя и вегетарианка и всяка сутрин започва деня си с чаша черно кафе. Тя и сестрите ѝ пият изключително много вода, но никога не консумират сладки и газирани напитки. Хранят се здравословно, като наблягат на пресните зеленчуци.

Най-голямата сестра приема и различни витамини и хранителни добавки, а хидратирането на кожата с крем и нанасянето на слънцезащитен крем в слънчевите дни е просто задължително за нея.

„Ако кожата ви е достатъчно хидратирана, изобщо не е нужно да се безпокоите за старостта и бръчките”, споделя тя пред тайванското списание Friday magazine.

Тайланд


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 12:34  29.06.17
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 2 17:01  29.06.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай