Last news in Fakti

16 Април, 2024 15:16 3 087 5

Жените от тези 4 зодии са магнит за богати мъже

  • жени-
  • зодии-
  • астрология-
  • богати мъже

Ето каква е тайната им

Жените от тези 4 зодии са магнит за богати мъже   - 1
Снимка: Shutterstock

Жените от тези 4 зодии са магнит за богати мъже, дори когато те самите не търсят такива. Вижте каква е тайната им!

Телец

Комфортът не е просто дума за Телеца. За спокоен живот за тях е важно, както за никой друг знак, да живеят в красива и чиста къща. Жената Телец няма да погледне по посока на мъж, който не може да изпълни мечтите ѝ за дом. Управляващата планета на Телеца, Венера, му помага да направи "избор" сред множество кандидати. Ето защо жената Телец е обградена от вниманието на финансово осигурени мъже.

Везни

Друг знак, управляван от Венера, е Везни. Жените от тези зодии обичат да приемат различни знаци на внимание: от малък букет диви цветя до бижута. Малцина обаче се осмеляват да говорят с очарователната Везна. Тяхната красота привлича нерешителните мъже. Въпреки това за богатите мъже, жената Везна е истински магнит, пише actualno.com. Тя е игрива, привлекателна и не се вкопчва в избраника си, въпреки че е готова да го дарява с любов.

Козирог

Жената Козирог никога няма да се съгласи на "минимално" ухажване. Мъжете разчитат тази енергия и осъзнават, че е по-добре да не подхождат без сериозни намерения. Момичето Козирог е свикнало да вижда резултатите от работата си, като например възможността да отиде в любимия си ресторант или на почивка. Ще ѝ бъде скучно с мъже без амбиции. Богатите мъже не виждат само външната красота на жената Козирог. Нейната упоритост, старание и работна етика са качества, които те познават добре и изглежда намират отражение на себе си в нея.

Лъв

Способността да приемате подаръци е нещо, което винаги привлича вниманието, когато общувате с момиче Лъв. Тя знае цената си: тя не губи главата си по време на ухажване, но приема всичко с благодарност. Мъжете влизат в замъка и са готови на всичко за тази усмивка и думи на благодарност. Това, което прави лъвицата привлекателна, са нейните маниери. Тя знае точно как да се гордее в обществото и вдъхва възхищение. Един финансово осигурен мъж просто не може да подмине тази грациозна лъвица.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    6 2 Отговор
    Веселата вдовица Шарлопка от коя зодия е......? В БГ то са само от една зодия, СЕЛСКАТА ПРЪЧКА ....а " богатите" мъже са ПЪНОВЕ от ордена на АНЦУГПЛИЕРИТЕ
  • 2 Някой

    10 4 Отговор
    Ами те жените от всички зодии се "лепят" като магнити за богатите мъже!
  • 3 Ха Ха

    4 3 Отговор
    Ами, жените се задържат с много секс и пари....

    Коментиран от #4

  • 4 Така ли?

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ха Ха":

    А защо тогава хората, които имат пари и могат да правят секс не задържат жени? Нещо теорият ти издиша.

    Коментиран от #5

  • 5 Ха Ха

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Така ли?":

    ха ха ха– Майтап бе, Уили!