1 541 0

Еминем и д-р Дре работят по общ албум

Новината дойде от Алън Хюз

Милена Трачева

Изглежда, че Еминем (Eminem) не само се завръща на музикалната сцена, но го прави с гръм и трясък. Белият рапър оповести, че работи усилено по чисто нов албум (девети поред в кариерата му), за който му помага друга легенда на рап музиката — Dr Dre (д-р Дре).

Говорейки пред Uproxx, филмовият режисьор Алън Хюз каза: "Дре все още записва. Хората не знаят това."

"Дре записва всеки ден, буквално записва песни всеки ден. По това може да бъде сравнен само с Пикасо, който винаги рисува. Дори сега той е в студиото и записва песен за последния албум на Eminem. Това означава, че Дре не се е оттеглял от музикалния бизнес дори напротив", каза още Хюз.

Все още нито един от двамата рапъри не е потвърдил новината, но както можете да си представите, феновете в социалните мрежи полудяха от вълнение!

"Д-р Дре и Еминем работят заедно по нов албум?", невярващо питаха феновете в Туитър.

Повечето от публикациите в мрежата бяха изпълнени със съмнение, недоумение и еуфория, а феновете не спираха да питат: "DR. DRE и EMINEM правят албум?!?!?!??", "Dr.dre наистина ли работи с eminem по нов албум?!"

А един фен направо избухна: "Еминем и Дре се завръщат в студиото. Най-добрата новина, която чувам за целия си ден", коментирайки казаното от Алън Хюз.

САЩ


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай