1 358 0

Ева Лонгория също реши да се пробва в модата (СНИМКИ)

Актрисата пуска своята първа модна линия по време на седмицата на модата в Ню Йорк

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Ева Лонгория е поредната звезда, която прави опит да блесне като моден дизайнер.

Броени седмици делят 42-годишната актриса от нейния дебют в света на модата, който ще се случи в средата на септември, по време на нюйоркската седмица на модата, съобщава модният сайт WWD.

Заедно с още две добре познати имена от малкия и големия екран - Росарио Досън и Алисия Ранър, латоноамериканската актриса ще представи своята първа модна линия.

Лонгория отдавна мечтае да бъде дизайнер на дрехи и сега най-сетне има възможността да я осъществи.

Шоуто Kia STYLE360, в Метрополитън Уест, в което Лонгория и Досън и Ранър ще вземат участие, ще се излъчва на живо във Facebook. Камерата, с която то ще бъде заснет спектакъла ще използва функция за 360-градусова виртуална реалност, което ще даде възможност на зрителите пред екраните да станат част от модното дефиле.

"Отчаяната съпруга" без съмнение ще се вслуша в съветите на своята близка приятелка и колежка Виктория Бекъм, която вече повече от десетилетие представя своите модни творения, носещи нейното име, в Седмицата на модата в Ню Йорк.

Това обаче, не е първият път, в който Лонгория дава своя принос към модния бранш. Миналата година тя обедини сили с американската търговска марка "Лимитед" за две колекции.

"И преди са ми предлагали много различни сделки - трябваше само да избера. Но исках и да бъда част от процеса. Исках да създавам дизайни, да купувам целия артистичен арсенал от платове, десени", всичко.", разказа тогава тя за "Холивуд репортър".

САЩ


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай