1 425 1

Какво вдъхнови Натали Портман да стане веган и продуцент? (ВИДЕО)

Документалният филм, на който актрисата е продуцент сее казва Eating Animals

Оказва се, че перфектната визия на актрисата Натали Портман се дължи на начина ѝ на хранене. За разлика от повечето свои колежки, които разчитат на скъпите процедури и козметика, тя залага на плодовете и зеленчуците. Тя не яде месо или други животински продукти, пише изданието VegNews.

Портман била вдъхновена да приеме веганството, след като прочела книгата на Джонатан Сафран Фоер - "Eating Animals". Тя толкова я впечатлила, че актрисата се свързала с автора с предложение да заснеме документален филм, базиран на неговата книга, носеща същото заглавие като новата лента, продуцирана и разказана от самата актриса.

Новият документален филм, посветен на веганството се казва "Eating Animals" и дебютира на филмовия фестивал в Телорурид, Колорадо миналата седмица.

Той описва реалноста на съвременното промишлено селско стопанство и методите, използвани за масово производство на евтино месо, млечни продукти и яйца.

Освен етичната страна на темата, Портман осъзнала, че новият ѝ хранителен режим се отразява изключително добре на здравето и вида ѝ.

“Откакто станах веган, открих, че състоянието на кожата ми се подобри в пъти повече, в сравнение с времето, когато бях вегетарианец”, каза тя наскоро пред сп. The Cut .

“Изключих всички млечни продукти и яйцата – нещо, което никога не бях пробвала преди. Това определено беше откритие.”

САЩ
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Факт
    Отговор
    1 08:14  10.09.17
    Ами,че тя е с 1 тон помади по лицето..И има супер изтощен вид..на снимката,която сте сложили..

Напиши коментар:


Публикувай