1 145 0

Фърги и Джош Дюамел тръгват по различни пътища

Звездната двойка вече няма допирни точки, върху които да продължават да градят брака си

Милена Трачева

Бракът на Фърги и Джош Дюамел приключи след 8 години семеен живот, съобщи лайфстайл сайтът Е!online.

Решението за раздялата им било взето по-рано тази година, но едва сега двойката го оповести публично, с което сложи и край на спекулациите по темата.

"Те се разделят окончателно", споделя източник близък до известното семейство. "Такава развръзка се задаваше отдавна, но те я пазеха в тайна, за да могат да подредят живота си, преди да заявят, че се разделят", допълва той.

Друг източник твърди, че животът на певицата и актьора отдавна е тръгнал в различни посоки и двамата вече нямат допирни точки, върху които да градят съвместен живот.

"Те винаги са имали различен начин на живот, всеки със своята кариера и хобита. Нямаха много общо... нямаха много точки, които да се допират, камо ли припокриват", обяснява източникът.

Двамата имат син Аксел, който се роди през 2013 г.

В общо изявление, двамата уверяват, че винаги ще се подкрепят.

Фърги и Джош Дюамел не са забелязвани заедно от известно време. Затова не е ясно кога са се разделили. Те обаче отпразнуваха годишнината от сватбата си през януари.

Фърги, чието истинско име е Стейси Ан Фъргюсън, стана известна като вокалистка на групата Black Eyed Peas. Тя издаде дебютния си солов албум "The Dutchess" през 2006 г. Продължението му "Double Dutchess" ще излезе този месец. Джош Дюамел се е снимал в "Трансформърс" и в сериалите "Лас Вегас" и "Всички мои деца".

САЩ


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай