2 108 2

Вандал получи мигновена доза карма (ВИДЕО)

Когато Вселената реши да побърза със своя отговор

Милена Трачева

Когато направиш нещо нередно, рано или късно си получаваш заслуженото. Един вандал наскоро научи истинския смисъл на думата "карма", след като изпотроши витрина и Вселената изпрати своя отговор на мига, пише в. Metro.

Мъжът е бил заснет от улична камера за видеонаблюдение как разбива витрина на магазин в полския град Люблинец. Мъжът рита и блъска с юмруци по стъклото, което с трясък се разбива на тротоара.

Докато извършва вандалския акт, мъжът се сблъсква със случаен минувач, когото сграбчва за раменете и отблъсква, преди да се върне към злодеянието си. Тогава минувачът звъни в полицията.

Осъзнавайки, че полицията няма да приеме с добро око действията му, мъжът прави опит да избяга, като тръгва право към оживената улица. Докато пресича пътното платно се случва неизбежното — една червена кола удря човека. Той се претъркулва на капака, преди да се приземи на паважа с глава надолу.

Собственикът на магазина разказва пред вестник Sun, че това не е първият път, в който мъжът разбива витрината му.

"Първият път беше преди две седмици — на 9 септември, а миналата седмица — в четвъртък, го направи отново".

Независимо от застигналата го вселенска справедливост, вандалът все пак и този път успява да потроши стъклената витрина, а нараняванията след катастрофата се оказват незначителни.

Не е известно какви обвинения ще бъдат повдигнати срещу хулигана от полските власти.

Полша


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 13:30  26.09.17
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 2 13:49  26.09.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай