1 721 7

Защо все още не сте срещнали сродната си душа?

Събина Андреева

Много хора страдат от самотата. Понякога чувстваме, че е невъзможно да намерим човека, с когото можем да имаме нещо повече от няколко срещи.

Ние открихме, че има 7 основни причини за това. Анализирането им може да ви помогне да изградите хармонична връзка с бъдещия си любим човек и по-важното, със себе си.

1. Все още страдате, заради стара връзка.
Старите спомени само ви отдалечават от новите възможности. Сякаш някой ви слага усмирителна риза и не ви разрешава да се движите свободно. Отделете си нужното време след приключването на връзката, успокойте се и се опитайте да разберете какво наистина искате.

2. Имате нереалистични очаквания.
Някои момичета мечтаят за принца на бял кон, а някои мъже искат жените им да бъдат перфектни във всяка област. Но истинският живот и истинските хора са нещо много по-различно. Първо, фокусирайте се върху себе си. Как изглеждате? Какво може да предложите на друг човек? Той/тя ще се чувства ли добре около вас? Трябва да се знае, че принцовете се женят за принцеси. Казано по друг начин, ако се нуждаеш от човек с определени качества, опитай се сам/а да развиеш подобни.

3. Мечтаете за някой, който вече е зает.
Не си губете времето. Разбира се, всичко може да се случи и не съдим никого, но помислете за това: Може ли да си представите, че човек, способен да изневери, е вашата сродна душа? Не се самонавивайте, че сте по-добри или по-подходящи от сегашната му/ѝ половинка. Дори и да заемете мястото му/ѝ ще се тормозите от съмнения: възможно ли е да ви изневерява пък на вас?

4. Имате проблеми с доверието
„Всички са еднакви!“, „Всички искат едно и също нещо!“ Доста често чуваме това и за жените, и за мъжете. Да си признаем, има истина в тези думи, особено, ако продължавате да се влюбвате един и същ тип мъже/жени. Не се доверявайте на всеки срещнат човек. Но от друга страна, не отблъсквайте хората, преди да сте ги опознали. Не е тяхна вината, че бившият ви е наранил. Концентрирайте се върху хората около себе си и не игнорирайте важните детайли.

5. Страхувате се от сериозна връзка.
Страховете ви строят невидима стена около вас и ви ограничават от възможността да срещнете някой нов човек. Как може да промените ситуацията? Няма бързо и лесно разрешение, но както и с предишните точки, опитайте се да поработите върху себе си: намерете си интересно хоби, излизайте по-често и не давайте сцена на негативните мисли в главата си.

6. Имате непреодолимото желание да бъдете харесвани.
Поведението на пауна да си показва опашката пред останалите животни работи в животинския свят. Но в човешкия подобно поведение предизвиква подигравки, смях, съжаление и дори раздразнение. Много подобни практики, чиято единствена цел е да ви направи харесвани, също не работят. Не робувайте на модата, ако не се чувствате комфортно. Бъдете себе си. Правилният човек определено ще го оцени.

7. Бързате твърде много.
Много хора вярват в слуха за „биологичния часовник“ и затова много хора са склонни да видят „специалния“ във всеки втори човек и буквално да го преследват. Разбира се, страхотно е, ако имате сериозни намерения. Но не бързайте да му споделяте как ще кръстите децата си на първата среща. Подобен подход по-скоро плаши дори и онези, които ви харесват много.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  1 20:03  02.10.17
  Преди всичко жената ми пречи на сексуалното развитие де@... :)

  Коментиран от #2

 • Семейните
  Отговор
  2 20:40  02.10.17

  До коментар #1 от "Пазарен Либерализатор":

  И Ти на нейното ... :))

  Коментиран от #3

 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  3 20:43  02.10.17

  До коментар #2 от "Семейните":

  Тц, пуснал съм я, само сме се разбрали пари да се не изнасят и болести да не се принасят, ама не та не... Тва как да и обясни човек, че свирк@ не се брои изневяра...

  Коментиран от #4

 • Семейните
  Отговор
  4 20:56  02.10.17

  До коментар #3 от "Пазарен Либерализатор":

  Жената внася , мъжът изнася... Така съм чувала... ;) А пък за свирк@та имаше един виц : Жена попитала съпругът си : „ Мило нали свирк@та не се брои за изневяра ? ”... А той : „И стрелянето със заглушител не се брои за убийство!”... :)
 • Анан от идиоти
  Отговор
  5 00:51  03.10.17
  Ма умни та умни
 • Къртев
  Отговор
  6 08:45  03.10.17
  И сам войнът е войн!!!
 • Хасан
  Отговор
  7 08:53  03.10.17
  Между другото Събина си е много красива..много чувствени очи

Напиши коментар:


Публикувай