924 3

И Бьорк била жертва на сексуално посегателство

Певицата не спомена името на режисьора, но се предполага, че е Ларс фон Триер

Иво Стойнев

Исландската поп певица Бьорк разкри, че е станала жертва на сексуално посегателство от страна на мастит режисьор. Изпълнителката решила да направи това признание във връзка с разразилия се скандал с американския продуцент Харви Уейнстейн, от чиито сексуален тормоз се оплакаха над 40 жени, предимно от шоубизнеса.

„Тъй като аз отказвах авансите му, той ме наказваше, като внушаваше на екипа, че аз съм човекът, който създава проблеми!“, довери певицата.

51-годишната Бьорк не разкри името на кинодееца, нито филма, в който се е снимала. Тя изтъкна, че набрала кураж да изкаже фактите от миналото, вдъхновена от смелостта на жените, обвинили Уейнстейн за непристойните му действия.

Мнозина считат, че режисьорът, за който споменава Бьорк е датчанинът Ларс фон Триер, а филмът в който се е снимала – „Танцьорка в мрака“. Съвместната им кинотворба беше отличена със „Златна палма“ на кинофестивала в Кан.

Исландия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Morgoth
  Отговор
  1 12:49  17.10.17
  Този режисьор май доста е бил загорял, че да опре до Бьорк! По ми изглежда на залязваща певица, която иска да се върне пред светлините на прожекторите.
 • Гост
  Отговор
  2 15:21  17.10.17
  Тази по - скоро е жертва на психиката си
 • Сапун ил Вер0
  Отговор
  3 01:43  19.10.17
  Таа са йе размечтауа!

Напиши коментар:


Публикувай