Last news in Fakti

22 Октомври, 2017 14:02 2 742 1

Ласкин: В книга издавам кои колежки съм тормозил сексуално

  • иван ласкин-
  • театър-
  • писания

Актьорът побърза да уточни, че се шегува

Всички, които са създали нещо велико, са отшелници. Това заяви актьорът Иван Ласкин за Нова тв. В момента той пише първата си "автокнига", както самият той я нарича.

"Не мога да разбера колегите, които искат да играят с бастуни, байпаси и патерици. Артистът трябва да знае кога да спре да играе. Артистът е като изтребител, който се зарежда във въздуха. Винаги има от къде да получи сила и енергия", смята Ласкин.

"Защо трябва всички жени да страдат от сексуален тормоз, а мъжете не. Когато човек се разведе, както аз с бившата ми съпруга, дори тъст ми беше свидетел, защо на мен ми присъдиха издръжка и детето го дадоха на нея. Това е съдийски сексуален тормоз. Тя беше достатъчно коректна да ми дава детето когато искам.

Какво означава сексуален тормоз - да ощипеш момиче, то да подскочи и да се удари ли?

Ние на Балканите сме на много високо ниво на липса на такива неща. Момченце и момиченце тук си правят детенце и това е престъпление, защото са малолетни, но тук казват, че е особеност на етноса. Сякаш да направиш жертвоприношение на нещо и да се оправдаеш така.

В писанията ми, които сега издавам има всякакви истории за сексуален тормоз, за всичко, издавам за колежки, които съм тормозил аз", сподели на шега актьорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джак

    4 4 Отговор
    Посредствен опит за реклама на вероятно посредствена книжка от посредствен персонаж.