3 966 4

Коя е д-р Огнянова от ”Откраднат живот”

През 2015 г. Диана издаде дебютната си детска книга "Влад"

Светослава Ингилизова

Наскоро лекарският екип на МБАЛ „Св. Кирил“ от нашумелия български сериал "Откраднат живот" се сдоби с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова.

Чаровницата има зад гърба си поредица спектакли, снимала се е в български и международни продукции.

Филмът с нейно участие "Death Race 4: Beyond Anarchy" на режисьора Дон Майкъл Пол е завършен и ще излезе догодина. През 2018-а предстои да я гледаме и в "Писма от Антарктика" на Станислав Дончев.

През 2015 г. Диана издаде дебютната си детска книга "Влад". Година по-късно излезе и нейната "История на малката Вещица, Драконовото зайче и Асо купа". Има и няколко успешни самостоятелни изложби с портрети.

В "Откраднат живот" Диана Димитрова облича престилката, за да се преобрази в д-р Огнянова – уролог, който работи от години в болницата, но едва сега се оказва в полезрението на зрителите, пише Блиц.

Феновете проследиха старта на една гореща и вълнуваща връзка между на пръв поглед студения доцент Банков (Юлиан Вергов) и неговата подчинена (Диана Димитрова).

„Д-р Огнянова е праволинейна, но не се страхува да поема рисковете на професията и отговорностите, пред които се изправят много от добрите специалисти. Това ще бъде и причината тази седмица зрителите да видят пълното нарушаване на правила в болницата от д-р Огнянова и доцент Банков“, разкриват от екипа на сериала.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Прометей
  Отговор
  1 10:06  13.11.17
  Диана, не знам дали ще го видиш.....ПРЕКРАСНА СИ НО ти си го знаеш....
 • Soulsavers
  Отговор
  2 11:57  13.11.17
  Познавам я .. невероятна жена,излъчваща изключителна класа. Жалко,че не мога да съм с нея,но ..
 • Радо
  Отговор
  3 18:14  13.11.17
  Тоя пък сериал е такава боза откъм сценарий, режисура и т.н., а се мъчат да ни го пробутват едва ли не за номинация за Оскар!!
 • Мария
  Отговор
  4 19:37  14.11.17
  Невероятна,чар и красота

Напиши коментар:


Публикувай