2 539 5

Голи за каузата! Студентки свалиха всичко в името на животните (СНИМКИ)

За поредна година възпитаниците на Кралския колеж за ветеринарни изследвания позираха голи за календар

Милена Трачева

Студенти от Кралския колеж за ветеринарни изследвания (Dick), към университета в Единбург, за поредна готина свалиха всяка дреха от тялото си в името на животните. Те представиха най-очаквания студентски календар за 2018 г., пълен с прилично голи снимки на възпитаниците на колежа, в компанията на някои от най-очарователните животни в Шотландия.

Благотворителният календар е създаден, за да помогне за събиране на средства за единбургската организация "Всички за лапите" (All4Paws), която предлага безплатна помощ на бедни семейства и техните любимци.

Студентите позираха съвсем голи на някои от най-живописните места в страната, а компания им правиха както кучета и котки, така и овце, лами, коне и други животни.

"С този проект се надяваме да насърчим и вдъхновим и други студенти по цял свят да се включат в подобни студентски инициативи за набиране на средства или благотворителни каузи. Тъй като работим за постигането на собствените си индивидуални цели в живота, е важно да не забравяме нашата общност и да раздаваме по малкото щастие, когато можем", заяви говорителят на колежа в официално съобщение до медиите.

Снимките не са били никак леки за голите ентусиасти, тъй като е трябвало да понесат студените ветрове и влажният въздух на планинската местност. Въпреки това, те успяха да позират за идеалните снимки, които са поместени в календара.

All 4 Paws е благотворителна организация, която безвъзмездно се стреми да помага на нуждаещи се животни без дом или питомци на семейства, които не могат да им осигурят нужната грижа. Тя предоставя множество важни ветеринарни услуги за домашни любимци и бездомни животни, като общи прегледи на здравето, лечение от бълхи, кърлежи и глисти, а също и поставяне на микрочипове и ваксини.

От All 4 Paws също така осигуряват принадлежности от първа необходимост на питомците, включително зимни палта, нашийници, поводи, играчки, храна и намордници.

"Тези ветеринари възнамеряват да съберат средства за All 4 Paws. Инициативата е на студентите, които се стремят да осигурят безплатна и ефективна ветеринарна помощ за животните", заяви говорителят на организацията пред медиите при представянето на календара.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хмм
  Отговор
  1 17:30  13.11.17
  А един сирийски гост на Изперкел и той позира гол с член в понито от берлинския зоопарк, но никой не го разбра !?
 • 2 17:31  13.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Fresh
  Отговор
  3 17:34  13.11.17

  До коментар #2 от "DGD":

  Защото все още не е толкова закъсал, че да опъва англичанки...
 • Радо
  Отговор
  4 17:39  13.11.17
  Дано поне после не е изял кученцето!!!!
 • Алфа Ромео
  Отговор
  5 04:44  14.11.17
  Ох на дяда.... Тия кочове развалят пейзажа, само студентки трябваше да снимат.

Напиши коментар:


Публикувай