1 822 2

Подът рухна под краката на танцуващи студенти (ВИДЕО)

За щастие няма сериозно пострадали при инцидента

Милена Трачева

Шумно студентско парти в претъпкан апартамент, близо до колеж в Тексас, се завърши внезапно заради ужасяващ инцидент — подът, под краката на танцуващите младежи пропадна, съобщи телевизия FOX News.

Инцидентът, който е станал в град Дентън, Северен Тексас, е бил заснет от присъстващите, а видеата са били качени в интернет.

На тях се вижда как след срутването младежи пълзят по счупените греди и парчетата шперплат, след пропадането.

За щастие не е имало сериозно пострадали, съобщиха от полицията в Дентън.

WATCH As the floor of a crowded apartment collapses during a homecoming party near University of North Texas. No serious injuries were reported. pic.twitter.com/XuLPujhrSG

— Ozzie Espinosa (@OzzieEOfficial_) November 13, 2017

Но нанесените щети били огромни.

"Няма къде да отида. Всичко, което притежавам, е там вътре. Това беше животозастрашаващо. Ако бяхме в хола по това време, нямаше да се спасим, защото от това, което видяхме, таванът е напълно разрушен", заяви пред FOX 4 News Карли Карол, която живее в апартамента под злощастния купон.

,За щастие обаче, Карол и нейните трима съквартиранти, не са били в жилището по това време. Те били в полицейското управление на Дентън, за да подадат жалба за шумното парти.

Полицията съобщи, че в апартамента, чийто под е пропаднал, е имало около 100 души.

След инцидента, всички 48 студенти, които живеели в сградата са били преместени на друго място от съображения за безопасност.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 07:47  14.11.17
    Този коментар е премахнат от модератор
  • незнайко
    Отговор
    2 10:46  15.11.17
    Тези американци продължават да живеят в апартаменти с ГРЕДОРЕД. Това парти показва за пореден път, колко са тъпи и ограничени !!!

Напиши коментар:


Публикувай