1 751 5

Срам! Обраха гроб заради булчинска рокля (ВИДЕО)

Златните бижута били непокътнати

Иво Стойнев

Истински сюжет за филм на ужасите се случи в едно от руските гробища. Неизвестни засега хора са разкопали един от гробовете и са откраднали сватбената рокля от жената, погребана там, пишат руските издания.

Необичайна история е станала през септември тази година в Тула в едно от гробищата, където пазачът откри разкопания гроб на 47-годишна жена. Трупът бил със свалена и отмъкната сватбената рокля, но любопитното е, че златните бижута били непокътнати. От земята стърчала човешка ръка.

Полицията незабавно пристигнала на мястото, а след това дошли и следователите. Жената, погребана на това място, починала през май тази година. До гроба полицията открила лопата, и няколко цигари. Вече всички работници от гробището знаят за ужасната история. Някои от тях се страхуват да говорят с камерата и уверяват, че и по-рано някой вече се е опитвал да разкопае този гроб.

Ръководството на гробището е приписало всичко на кучетата.

Действията на извършителите попадат в обхвата на наказателна отговорност под формата на глоба или арест за период до 3 месеца. Ако престъплението е извършено от група лица, срокът на лишаване от свобода може да се увеличи до пет години.

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Моамар
  Отговор
  1 14:22  20.11.17
  Епа те и там имат роми, сигурно 60-70 % от най-абсурдните руски престъпления са дело я на роми, я на чеченци, таджикистанци и др от централна Азия
 • Брат ми
  Отговор
  2 15:41  20.11.17
  Не е само заради роклята. 100% е имало и нещо за пийване.

  Коментиран от #4

 • +-+-+-
  Отговор
  3 15:47  20.11.17
  Има хора, които се занимават с черна магия, затова им трябва роклята.
 • 4 19:43  20.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Acura 99
  Отговор
  5 23:08  20.11.17
  Това ще е някой от близките който са видяли какво слагат преди погребението.

Напиши коментар:


Публикувай