2 521 1

Д-р Огнянова имала връзка с Калин Терзийски

Актрисата говори и за горещата екранна любов между нея и Юлиан Вергов

Милена Трачева

Актрисата Диана Димитрова, която играе д-р Огнянова в "Откраднат живот", разказа за себе си в сутрешния блок на Нова телевизия.

Диана е художничка, писателка и актриса. Самата тя обаче, не се възприема като литературен творец, а просто е създала “детските книги, които някой трябваше да ги напише”.

“Мечтата ми беше да ме приемат в Художествената академия и направих всичко възможно, за да стане, но по-късно осъзнах, че искам да се занимавам с нещо различно, защото рисуването е много интровертно занимание, за разлика от актьорството. Така се озовах в НАТФИЗ”, разкрива Диана Димитрова.

“Като малка много се биех с по-големите момчета”, споделя актрисата и признава, че по душа е мъжкарана.

Диана не иска да говори много за личния си живот, но завоалирано потвърди, че е имала връзка с писателя Калин Терзийски:

"В момента имаме страхотни отношения и сме приятели. Иначе, да... Вярно е, че ми е посветил книга".

Актрисата говори и за горещата екранна любов между нея и Юлиан Вергов.

“Любовта ми с доцент Банков, както всяка една любов ще стигне докрай”, загатва с усмивка актрисата и се шегува, че не можа да каже как се целува Юлиан Вергов, а само неговия екранен образ.

Скоро зрителите ще имат възможност да видят Диана Димитрова в новия български филм "Дъвка за балончета", който тръгва по кината у нас на 8 декември.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Радо
    Отговор
    1 16:57  28.11.17
    Доцент Банков си знае работата как да ги интубира младите докторици.

Напиши коментар:


Публикувай