10 133 11

Любовница ограбила Мартин Петров, а не банката

Събина Андреева

Футболната звезда Мартин Петров, който през изминалата седмица сигнализира прокуратурата, че от сметките му в "УниКредит Булбанк" са източени близо 4 млн. лева, всъщност е станал жертва на измама, въртяна от любовницата му - бивша служителка на банката. В сигнала си до прокуратурата, той заявява, че в банката действа организирана престъпна група, пише "Уикенд".

През лятото Мартин Петров посетил клон на банката, където разбрал, че личният му банкер Ирина Аткова е отстранена от длъжността още през декември миналата година. През това време обаче двамата все още са били във връзка, но тя не е казала и дума на футболиста. От банката също не са му съобщили, че тя е уволнена и вече не отговаря за финансите му.

Директорът на "УниКредит Булбанк" Левон Хампарцумян казва, че "Петров е подписвал всички документи, а част от преводите са направени с електронния му подпис. Ако не е искал да прави това, то е бил подведен. Имал е доверие някому и е подписвал документи, без да чете. Но всичко това си е негов проблем. Хората с пари трябва да умеят да ги пазят, да имат елементарни познания и да са по-устойчиви на методите на уличниците. Знаем, че жените златотърсачки са доста талантливи, затова мислят цял живот. А глупаците плащат за глупостта си...", цитира го "Тема".

Хампарцумян не коментира защо бившата му служителка не е предадена на прокуратурата, а само е уволнена. Източници казват, че днес Ирина успешно работи в друга банка. Заради хитрата любовница Мартин Петров се разделя със съпругата си Ралица, а тя и двете ѝ дъщери живеят във Великобритания.

Не дълго след сватбата с Ралица, той се запознава с банкерката Ирина и аферата им започва. Запознати разказват, че той ѝ имал такова доверие, че и поверил електронния си подпис и ѝ е позволил да се разпорежда с личните му банкови сметки, които били 13 на брой.

Тодор Табаков, адвокат по търговско право, който работи в защита на футболиста по случая, споделя, че Мартин Петров не е бил запознат с измамните транзакции, направени от любовницата и твърди, че банката е трябвало да го информира за тях, както и за това, че договорът между личната му банкерка и банката е прекратен.

По негови думи, най-пагубните за сметката на Петров операции са настъпили през периода януари - август 2017, непосредствено след като Ирина е била отстранена от банката.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иванчо
  Отговор
  1 16:20  01.12.17
  Тъпо парче футболист. Жалкото е, че това е човек, който си е изкарал честно парите.
 • Гост
  Отговор
  2 16:41  01.12.17
  Тъпак. Тая любовница мн скъпо му е излязла.
 • Радо
  Отговор
  3 16:53  01.12.17
  Да е жив и здрав там да рита топката и да бяга по тъча - други пари ще изкара.
 • gost
  Отговор
  4 17:03  01.12.17
  да са по-устойчиви на методите на уличниците. Знаем, че жените златотърсачки са доста талантливи, затова мислят цял живот. А глупаците плащат за глупостта си... Това изказване казва цялата истина!!! ;)

 • Mutlek
  Отговор
  5 17:29  01.12.17
  Е на това му се вика да имаш златна п.......любовница!
 • Бесен Язовец
  Отговор
  6 21:13  01.12.17
  Бесплатно топене на чушката няма.
 • Симпатизант
  Отговор
  7 22:50  01.12.17
  Горкият човек. Защо обаче не й покажете снимка, за да се пазят другите мъже.
 • no name no face no number
  Отговор
  8 23:21  01.12.17
  Това са жените днес.Нормално е да и е имал доверие. Сега тая заслужава да и е...е м...а
 • НЯКОЙ СИ
  Отговор
  9 01:09  02.12.17
  ЧУКАЙТЕ НА ДЪРВО,ДА НЕ ВИ СЕ СЛУЧВА..... ЩОТО ЗА ЕДНОТО Е***Е МЪЖЕТЕ СМЕ ГОТОВИ ДА СЕ РАЗДАДЕМ ДОКРАЙ И ПОСЛЕ НИЕ СМЕ Е****Е.....ЩО НАРОД Е ИЗГОРЯЛ ТАКА,ПРЕДСТАВА СИ НЯМАТЕ.... РАЗНИ ПАЧАВРИ ТАКА ТЕ ИЗДОКАРВАТ,ЧЕ СЕ ПРОКЛИНАШ ДОКАТО СИ ЖИВ,КАК СИ МОГЪЛ ДА СИ ТОЛКОВА НАИВЕН И ДОВЕРЧИВ.... ПОСТОЯННО ЧЕТЕМ ЗА ИЗМАМИ И ИЗМАМЕНИ....АМИ КОЛКО СЕМЕЙНИ СА ИЗГОРЕЛИ ПО ПОДОБЕН НАЧИН..... ЖЕНАТА СЕ ДОКАРВА И ПОСТИГА ЦЕЛТА СИ С ВСЯКЯКВИ СРЕДСТВА.....ТАКА,ЧЕ НЕ СЕ ПРИСМИВАЙТЕ ...И ДАНО НЕ ВИ ИДВА ТАКОВА ЗЛО НА ГЛАВАТА....
 • 10 02:39  02.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Крадец
  Отговор
  11 14:45  02.12.17
  Всяко удоволствие се заплаща!

Напиши коментар:


Публикувай