15 185 11

Забранена любов: учителка се залюби с непълнолетен ученик

В средата на ноември е образувано наказателно дело срещу 31-годишна жена от Тексас

Милена Трачева

Бивш преподавател в средно училище в Тексас била арестувана миналата седмица за предполагаемо непристойно поведение, свързано със сексуална връзка с 16-годишен младеж от близката гимназия, съобщава местният телевизионен канал KXAN.

31-годишната Никол Мари Файрес Андрюс, която преподава английски и езикови умения в средното училище "Кедър парк", град Остин, е била арестувана по обвинения за незаконна и недопустима връзка между възпитател и ученик, както и за сексуално насилие над дете, според информация на затвора в Уилямсън.

Андрюс срещнала тийнейджъра, който не бил неин ученик, в църквата на град Остин, Каньон Крийк, където тя заемала поста младежки администратор, в доброволческа програма.
Младежът, с когото имала връзка, учел в съседната гимназия "Вандергриф".

Родителите на ученика започнали да подозират, че нещо не е наред в края на октомври и информирали училищната администрация за опасенията си, пише британското издание Sun.

Връзката между Андрюс и момчето, според съдебните документи, включва около десетина случая на сексуален контакт. Андрюс също така изпращала свои голи снимки на ученика, съобщава KXAN.

Андрюс напуснала работа, след ареста ѝ във вторник. След като от училището научили през октомври за инцидента, те преместили преподавателката на административна длъжност, а около седмица по-късно тя подала оставката си.

Това е само един от множеството подобни инциденти тази година в американския щат Тексас, съобщава още телевизионният канал.

Само през тази финансова година Тексаската агенция за образование е отворила близо 70 случая, свързани с неподходящи взаимоотношения, включващи ученици или непълнолетни, съобщават още от KXAN.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Коце Боце
  Отговор
  1 17:03  16.12.17
  Искам аз да съм й ученик и да й се изредиме целио клас на тая.
 • Нафарфорий
  Отговор
  2 18:00  16.12.17
  Публикувано във факти.бг: Забранена любов: учителка се залюби с непълнолетен ученик - Е ПА ЩО ДА Е ЗАБРАНЕНА!? У ФРАНЦИЯ ЩЕШЕ ДА Е ПЪРВА ДАМА!!!!!!!!!!!!!!
 • майна
  Отговор
  3 19:11  16.12.17
  ако беше спала с футболния отбор на Локо Пловдив,даже щяха да я наградят
 • Гост
  Отговор
  4 08:16  17.12.17
  Ако беше спала с ученичка, щеше да стане Президент на кочината.

 • БЯС
  Отговор
  5 09:50  17.12.17
  Офф, пак Макронскии истории некви!
 • Бай Благой
  Отговор
  6 11:32  17.12.17
  МИне се не мине...и хоп "новина" отвъд океана за учителка, която начучала някой ученик?! Чудите се само с какво да пълните новините...
 • 7 16:30  17.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 111
  Отговор
  8 11:09  18.12.17
  Хайде, дайде за някоя BG даскалка. Не излизайте с номерата, че такива неща няма при нас.
 • будист
  Отговор
  9 13:24  18.12.17
  добре де, не ги разбиирам тея хора - родителите на момчето имам предвид. Толкова пък чак моралисти да са..., ако са се притеснявали, че ще го зарърти и ще го върже с някое дете, разбирам, иначе защо ще топят даскалицата. Като млад имах афинитет към по-възрастни, че и те към мен - една приятелка на леля ми ме светна рано-рано на някои неща. След това съм имал връзки с доста по-възрастни от мен - като бях по-млад разбира се - аз на 20 тя на 40 и други с подобна разлика, родителите ми винаги са знаели, но са ми имали доверие - най-много едно "и умната" да ми каже баща ми. Всичко това ми е помогнало да израстна емоционално и на зрели години връзките ми да са много по-дълбоки и истински.
 • Мими
  Отговор
  10 14:03  19.12.17
  Това,че жена може да насилва сексуално мъж,са пълни глупости–невъзможно е!Ако ставаше така,нямаше да има импотентни мъже!
 • Мими
  Отговор
  11 14:04  19.12.17
  Това,че жена може да насилва сексуално мъж,са пълни глупости–невъзможно е!Ако ставаше така,нямаше да има импотентни мъже!

Напиши коментар:


Публикувай