2 641 3

НЛО загадки: Мистериозните обекти, които нападнаха хора в Бразилия (ВИДЕО)

Хиляди жители на крайбрежните села месеци наред живеят в постоянен страх от атаките на НЛО

НЛО загадки: Мистериозните обекти, които нападнаха хора в Бразилия (ВИДЕО)
Милена Трачева

През 1977 г. жителите на бразилския остров Коларес стават свидетели на нашествие от неидентифицирани летящи обекти.

В продължение на месеци местното население наблюдава как странните обекти нападат и тероризират хората от крайбрежните села.

В периода между август 1977 година и средата на 1978 година стотици очевидци разказват за наблюдения на НЛО с най-различна форма и големина. Общото между всички тях било, че най-често се появявали от север. Понякога излитали и от водите на океана, като в повечето случаи летели на 10-15 метра над Земята.

Според разказите на очевидците, тези обекти периодично атакували част от хората с тънки лъчи, които оставяли белези като от изгаряне. Дни след това жертвите изпитвали обща слабост и физическо неразположение. Две от жертвите починали.

Официално са документирани над 40 случая на хора, приети в болница след подобни атаки.

Най-засегнат от летящите обекти бил района на градчето Коларес с население от около 2000 души. Но феноменът също се проявил и на по-обширен район, като засегнал още няколко големи селища.

Паниката и страхът сред местното население достигнали такива размери, че десетки хора напуснали родните си места.

Бразилските военновъздушни сили се включили в разследване на инцидентите. Те прекарали в района около 4 месеца, за да разследват появата на странните обекти около град Коларес
и повече от 20 други села, разположени на около 60 мили от Белем (в залива Марао) - най-голямото пристанище в региона.

По време на престоя си, агентите на бразилското военно разузнаване дори успяват да заснемат много случаи на потапяне и излитане на НЛО от дълбините на океана. По-късно обаче, кадрите биват засекретени в тайни архиви, затворени за обществеността. Заключенията, които изнесли публично гласели, че няма свидетелства за НЛО в района.

През 1997 година ръководителят на операцията дава интервю, като разкрива какво са видели военните. Три месеца след това капитанът е намерен мъртъв в дома си.

Бразилия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • НЛО
  Отговор
  1 10:26  14.01.18
  Ех тези извънземни все през ноща излизат да обикалят.

  Коментиран от #3

 • Найт райдърррр
  Отговор
  2 12:59  14.01.18
  През ноща е пУно с ивънземни, виждам ги постоянно
 • Пустин
  Отговор
  3 18:01  14.01.18

  До коментар #1 от "НЛО":

  Я, гледай, какъв пореден герой присмехулник се извъди? Я по-добре попитай ония от висшия ешалон и глобалната мафия, защо засекретяват доказателствата за съществуването на други циилизации паралелно на нащата върху планетата? Много факти се прикриват нарочно от пипалата на мафията, зад която стоят другопланетни същества, всъщност паралелни хуманноиди. Защо военните не разследват онези, които засекретяват истината, фактите, ами оставят тази пионки да управляват народите и да манипулират фактите? Я по-добре не присмивай тези хориица там, ами попитай политици и висши военни - защо крият истината, служейки на наредбите на разни други хуманноиди, често прецаквайки нашият вид?

Напиши коментар:


Публикувай