6 767 6

Тридневна процедура прави нов белия дроб на пушачите

Има ефективна система за очистване на белия дроб, която трае само три дни и може да се провежда периодично от пушачите

Венелина Маринова

Тютюнопушенето е зависимост, която в началото изглежда като доброволен избор. Добре е, ако успеете да се спасите от този вреден навик и да опазите здравето си. Но повечето пушачи, макар и да знаят със сигурност за вредата на цигарите, не могат да ги откажат. Истината, че ако имаше право на избор, вашият бял дроб никога не би избрал да пуши. Има обаче ефективна система за очистване на белия дроб, която трае само три дни и може да се провежда периодично от пушачите, както и от тези, които са се отказали от този вреден навик, но още не могат да се отърват от пушаческата кашлица, пише zdrave.to.

Два дни преди да стартирате, изключете от менюто си прясно мляко, сирене и кашкавал. Вечерта преди първия ден от изчистването изпийте два билкови чая (букет от билки) - това е полезно за червата.

1. Изпийте преди закуска сок от два лимона, разреден в 300 мл вода. Прясно изцеденият лимонов сок е богат на антиоксиданти, които се справят със свободните радикали и алкализират средата в организма.

2. Между закуската и обеда изпийте 400 мл сок от моркови, чиято функция е да алкализира кръвта.

3. По време на обяда изпийте по избор: ошаф от сухи плодове, кисело мляко с цели сушени кайсии или със сушени сливи. Сушените плодове съдържат калий, който ще тонизира целия организъм.

4. Преди сън изпийте 400 мл сок от червена или от черна боровинка (може и от замразени плодове). Като заместител може да се направи и сок от нар. Той помага да се справите с бактериите, предизвикващи белодробни инфекции.

5. Всеки ден вземайте топла вана. 20 минути са достатъчни, за да се отделят токсините през кожата. Още по-добър ефект се получава при потенето в сауна.

6. Последният етап на очистването е инхалацията. По старомодния начин кипнете вода с 10-15 капки евкалиптово масло и подишайте парите с наметната на главата кърпа.

След тези шест стъпки вече ще дишате по-леко. А колкото повече кислород получавате, толкова по-добре ще работи и мозъкът, толкова по-добре ще се оросяват и крайниците. Много скоро след като сте изчистили белия си дроб, ще започнете да мислите по-трезво, концентрацията ви също ще се подобри.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • да ве да
  Отговор
  1 11:50  18.01.18
  След това "лечение" най-много да станете вегераст с рядко щастие :) Пълни глупости са това, ама пълни ! Ще пушиш 20 г и за три дена чисто нов и "един мармот завива шоколад" ха ха Не четете тия глупости, години трябват за очистване години и въпреки това последствия пак има ! Казва ви го човек които от 12 г не пуши, но пушеше по 2,5 - 3 кутии на ден повече от 20 г !
 • Дългоиме
  Отговор
  2 12:33  18.01.18
  ...и клизма
 • Tre
  Отговор
  3 12:34  18.01.18
  Егати тъпотията!!!! Това е супер куха програма... и менте на всичкото отгоре!!!
 • Иван
  Отговор
  4 13:27  18.01.18
  От пушачите можете да чуете всякакви глупости за оправдаване и залъгване на наркотичната им зависимост, в това число и въпросната статия.
 • ГШВ
  Отговор
  5 13:55  18.01.18
  Венче , най те харесват , като им говориш за секс :)))
 • Sliven
  Отговор
  6 14:52  18.01.18
  А за пиячката какви процедури са нужни..?! С боза и айран става ли..? Алкохола е по голям враг от цигарите!! И на бутилките също трябва да пише; Пиенето убива и води до цироза!! И друго по страшно,че алкохола е лош съветник!! Под негово въздействие се вършат какви ли не ужасни неща!!

Напиши коментар:


Публикувай