9 938 13

Българка проплака: Сестра ми ме продаде два пъти за проститутка в чужбина

Сводници пък отнели детето ѝ, за да го снимат в детско порно

Снимки: shutterstock
Снимки: shutterstock
Мария Атанасова

В следващите редове ще прочетете покъртителната и разтърсваща история на една жена, продавана не веднъж и принуждавана да проституира от... родната си сестра. За нея пише на страницата си Dir.bg.

За да се запази в тайна самоличността на изстрадалата жена, всички данни и имена в историята са променени, но фактите си остават същите.

Жената, назована само с инициалите А.Б., става жертва на трафик още като много млада. Тя е била въвлечена в „бизнеса с проституция“ още на 18.

Хора от най-близкото й обкръжение я вкарват в този свят на поквара, насилие и разврат.

В групата участвала и сестра й, която първа й подава „ръка“, за да й помогне да припечели. Тогава А.Б. приемала експлоатация като вид „печелене на пари”.

Тя е била продавана и е проституирала в няколко държави. След поредица от ужасни и брутални действия, извършени спрямо нея — групови изнасилвания, горене по цялото тяло с цигари, тежко физическо насилие, упражнени над нея през време на пребиваването и в Италия — А.Б. подава сигнал за помощ към социална работничка.

Благодарение на това тя се измъква от тази среда, настанена е в специализиран център и е включена в програма за защитени свидетели и рехабилитационни програми за възстановяване.

След време тя се връща в България и успява да завърши средно образование и да започне работа. Но тук подновява връзка със сестра си, която отново я вкарва в канал за проституция. Този път обаче в Австрия, където А.Б. забременява и ражда момиченце — М.Б.

След раждането в Австрия, майката е била уговаряна да продаде детето си, но отказва. След като успяла да се свърже и получи закрила от тамошна църква, тя се връща отново в България.

Сутеньорската група, за която е работила, обаче пак я открива и отново я връща на улицата. Този път у нас — край Пловдив. Докато тя работи, за детето й се грижат сутеньорите, които според А.Б., използвали дъщеря й за детска порнография.

А.Б. решава да избяга отново и да отведе момиченцето си със себе си. Веднъж успяла да си върне детето, тя търси закрила в специализиран център, където я приемат и с детето получават нужните грижи. Въпреки това, битката й за живот продължава.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 13:28  09.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 2 13:54  09.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 3 14:00  09.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 4 14:05  09.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор

 • ДЕРМОкрацията
  Отговор
  5 14:55  09.02.18
  СЪЗДАВА ХАОСА ПРЕВРЪЩАЙКИ НИ В ЖИВОТНИ А СЛЕД ТОВА ОСНОВАТЕЛНО ЩЕ ЗАСЛУЖИМ СВОЕТО ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ И ИЗТРЕБЛЕНИЕ. ЗАЩОТО НЕ СМЕ ХОРА . ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ Е АНТИ НАРОДНА И АНТИ ХУМАННА. ДЕМОКРАЦИЯТА ДЯВОЛ С МАСКА ВИЛНЕЕЩ НА ЗЕМЯТА ! ЗАТОВА Е ГОД БЛЕС САМО АМЕРИКА !
 • Крадец
  Отговор
  6 15:27  09.02.18
  Хм,не стига ,че ти е дала хляба в ръцете,ами и недоволстваш!
 • гост
  Отговор
  7 17:24  09.02.18
  Много се говори за това но, мисля и личното ми мнение е за ''жертва'' в кавички...сигурен съм че, има и такива принуждавани насила но, не вярвам да са по-вече от 2, 3 до 5% ! Сама си е виновна, доброволно е дала съгласието си и то, на два пъти ...може би, подлъгана от многото и лесни пари навярно ! И между другото, не съм дребнав но,...била е приютена (''спасена'') 3 пъти по социални програми финансирани с обществени пари... а тя принос към обществото дала ли е ...платила ли си е данъците, ДДС-то на парите от спечелените пари от сивият сектор... НЕ нали ?! Съгласен съм, да се помага на нуждаещи се хора в беда но, не за такива отр.пки ...при условие че, имат два крака , две ръце и са здрави от какъв зор... само защото са взели грешно решение ...ми то в живота си всички ни се случва да вземем такова , да збъркаме но някой помага ли ни ??? При това тези хубавици си докарват по 2-3000 лв на седмица (5-дневна )чисто без разходите само със едни отворени крака, заплата на месец умножено Х4 ... И АЗ ТРЯБВА ДА ГИ ХРАНЯ , ДА ГИ СЪЖАЛЯВАМ И ДА МИСЛЯ ЗА ТЯХ...еййй...еййй !!! P.S.-.... моите искрени извинения към истинските жертви на подобни насилия !
 • 8 18:00  09.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ххх
  Отговор
  9 18:07  09.02.18
  Наистина и аз съм забелязал че, се трият много често коментари ! Съгласен съм за такива които съдържат просташка, вулгарна и безполезна простотия нямаща връзка към темата но, понякога и то често са мнения ,просто може би различни от общо приетото мислене...!?!? Все пак правите журналистика в демократични времена а не, комунистическа дискусия ...моля !!!

  Коментиран от #10

 • Журналист
  Отговор
  10 22:39  09.02.18

  До коментар #9 от "ххх":

  Журналистиката не означава на всяка цена да бъдеш брутален,вулгарен и да насаждаш омраза .Демокрацията пък от своя страна също си има правила ,защото без правила става анархия .
 • 11 23:39  09.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 12 15:28  11.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 13 18:20  11.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай