Last news in Fakti

19 Февруари, 2018 14:39 11 439 11

Яна Маринова с покъртително лично признание

  • яна маринова-
  • актриса-
  • лична история-
  • лично-
  • признание

Станах жертва на насилие на 16 години — биеха ми шамари и стреляха по мен

Яна Маринова с покъртително лично признание - 1

Актрисата Яна Маринова направи потресаващо признание за личния си живот по време не интервю с Мон Дьо. "Когато бях на 16 попаднах в графата на т.н. "жертви на домашно насилие", призна тя в ефира на Нова телевизия.

"Още от 12 годишна се мотаех по улиците и не можеха да ми хванат спатиите. Нормално бе, че попаднах в лоша среда. На 16 се влюбих в най-готиното момче от квартала. Тогава попаднах в графата на "жертви на насилие". Не го преживях особено тежко. Заради навика си към високия адреналин го приемах като нещо интересно, което ми се случва. Всичко започна с шамар. Това продължи 8-9 месеца. Най-накрая ме простреля. Не искам да го извиня, той беше просто ревнив. В държавата беше нормално да се стреля по улиците", разказва Маринова.

"Той беше пил или взел наркотици, започваше някаква параноя и избиваше в насилие. Помня гнева — нещо, което е като животно и няма никакви думи или нещо, което да може да го укроти. Чисто физически беше по-силен от мен, а аз нямах достъп до оръжие да му отвърна. Знаех, че трябва да намеря начин да избягам. Като ме простреля в крака ме остави в болница и избяга", продължава историята актрисата, чиято детска мечта била да стане герой, след като осъзнала, че никой друг, освен нея, няма да ѝ се притече на помощ и да я спаси.

"Аз съм взрив — горещо тяло и хладен мозък. Винаги съм искала някой да ме спаси, но като нямаше кой, реших сама да спася себе си", призна актрисата.

"Преди се борех само за следващата роля. Ходех на кастинги за всичко, за да мога да изразя потенциала си. Аз лице в лице проблеми с професионални артисти не съм имала. Те са били най-големите ми учители. Аз искам да съм част от тях. С "Привличане" в тези две години имах много труден период, защото трябваше да направя избор, който ми костваше много. Ако сега не бях опитала това, за което съм си мечтала, ще изпусна момента", смята тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахмак

    36 9 Отговор
    И ти ли ма, овца? Малко ли ти е общественото внимание, та ламтиш за още? Или паричките не ти стигат? Кой ПР-идиот те впрегна да се правиш на жертва? Ами нормално, като си скитосвала по улиците с пияници и наркомани - какво чакаш, букет от червени рози ли?

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Русенец

    24 8 Отговор
    Жалка личност е тази Яна ! Как след 25г. се сети за проблемите си в тинейджерството ?!
    Явно е за пари !
    Ама то каквито са ни лидерите, такъв е и народа ни - подличък и роболепен !
  • 4 изчезни

    16 4 Отговор
    Още е дна продала се...
  • 5 Луд Гидия

    20 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ахмак":

    Точно!!Какъвто е търсела намерила го,но не и бил по мярка!Един бог знае колко е начупила търсейки ги!!?
  • 6 Митьо

    14 6 Отговор
    И тази ли с жабешката уста се прави на много важна..!Аман от прости жени
  • 7 Лопатата

    12 1 Отговор
    Обществото ни е пропито от страх, който естествено се превръща в насилие, а алкохолът и наркотиците са само катализатор. И, понеже сме страхливци, насочваме насилието към по-слабия до нас.
    А, независимо от по-горе написаното, Яна е много красива!
  • 8 Коментар

    16 2 Отговор
    Имаше Едно Време Вестник Лична Драма
    Там да Поства
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ДДД

    4 0 Отговор
    ако най готиното момче пие взема наркотици
    и стреля по приятелката си
    те и циганите по стока ми се виждат
  • 11 Мария Атанасова

    4 0 Отговор
    Покъртително ?
    Какво ли означава тази дума и как се връзва с текста?
    Някой от по долу пишещите да обясни.