Last news in Fakti

8 Март, 2018 14:40 3 400 6

Ваня Червенкова насмете Мира Радева

  • бизнесдама-
  • ваня червенкова-
  • мира радева-
  • на кафе

Двете дами застанаха една срещу друга в "На кафе"

Бизнесдамата Ваня Червенкова развихри интересен спор в предаването „На кафе“ по Нова телевизията по темата за убийството на Жоро Плъха от пловдивския лекар д-р Иван Димитров. Тя беше категорична, че новите разкрития по случая не са променили по никакъв начин позицията ѝ по случая. По-рано тя изригна с пост в Инстаграм, с който защити д-р Иван Димитров, който беше обвинен за убийство.

"Не ми се променя позицията от разкритията, които направи прокуратурата. Какво от това, че жената и децата му не са били в къщата. Нападателят е крадец с досие? Какво от това, че 30 минути е гледал бандита. Аз също при един от обирите в дома ми 40 минути седях вцепенена от ужас", каза Червенкова.

„През последните 2 години 3 пъти влизаха въоръжени в къщата ми. Когато преди година и половина въоръжени крадци нападнаха моя дом, аз 40 минути стоях и гледах“, разказа Червенкова. Тогава тя не искала по никакъв начин да разкрива, че си била вкъщи по време на обира.

„Аз бях вкъщи с дъщеря ми Никол, цялата треперех“, спомня си с ужас тя. Крадците отмъкнали пари и ценни вещи.

„В такъв момент човек е под такова афектирано състояние, аз не можех да звънна, аз не можех да реагирам, бях вцепенана от ужас“, добави тя. Водещите Стефан и Гала дадоха думата на социложката Мира Радева, но още преди да започне, опонентката ѝ Ваня я прекъсна директно.

„Ваня, аз не те прекъснах нито един път“, тросна се Радева. „Постоянно ще се прекъсваме. Аз тук съм възмутена и говоря от позицията на много хора“, отвърна бизнесдамата.

По думите ѝ, доказателство за това, че докторът не е действал професионално, е фактът, че много неумело се е опитал да прикрие следите си. „Очевидно, че този човек е действал в супер паника със супер адреналин“, посочи тя.

Червенкова изтъкна, че крадците имат едно предимство пред полицията: „В „Бояна“, където аз живея, крадците имат дронове, снимат жилищата на хората. А полицията нямат бензин за колите, не могат да го подгонят един такъв, ако ви нападне детето“.

„И мен са ме обирали – все едно ти влизат в сърцето“, оплака се социоложката Мира Радева. „Няма никакво съмнение, че нашето общество е отчаяно, че институциите не си вършат работата. Но да се отнема така просто човешки живот, е акт на изключително насилие“, заяви тя. "Да дадем време на правосъдието, за да има достатъчно факти и доказателства по случая", призова Радева.

Червенкова веднага ѝ отговори: Мира, преди години ти развяваше едни документи след едно риалити за престъпление, свързано с мен още от преди 20 години. Така че колко време да чакаме българското правосъдие да се произнесе", попита Червенкова.

Радева ѝ отвърна, като заяви, че д-р Иван Димитров е лъжец. „Има два начина да се оправяме – или има доверие в институциите, или на всеки даваме оръжие да се оправя“, каза тя.

Ваня Червенкова, която доминираше в разговора, се разгневи от изказването на заместник-окръжния прокурор Галя Андреева по-рано днес, че д-р Димитров бил с 30 см по-висок от Жоро Джевизов, което му давало физическо превъзходство.

„Аз трябва да съм виновна за това, че съм с 30 см по-ниска от малкия цървул, който всеки ден влиза и ме обира!“, почти стигна до крясъци от възмущение Червенкова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тактичен

    12 2 Отговор
    Най-добре е да се копира НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНИЯ ЗАКОН - АМЕРИКАНСКИЯ.

    Тогава соросоидиотите ката Бажева няма да могат да лаят, а само ще скимтят. "Демократичните" посланици няма да могат да размахват пръст, а ще гледат свенливо надолу или разсеяно встрани.
  • 2 Асен Ромски

    1 17 Отговор
    Како нидей на плю,че като ти свършат парите,при нас ромите ще дойдеш! Нъл знайш че дебели и грозни не връщаме,всичко бодваме! Ох како свинке!
  • 3 666

    3 6 Отговор
    Ами да си гледа младия любовник тази торба.Кво да и правим на парите? Ако беше толкова честа тя нямаше да я стрелят???
    А мисля, че някой трябва да внимават какво всъщност си пожелават???
  • 4 Кире Либерало

    6 11 Отговор
    Мутрата Червенкова със самото си присъствие е такъв защитник, че обвинител не ти трябва.
    Извършителят е лекар колкото жертвата е гангстер. За 30 мин. не полиция, а танкове можеше да извика. Нали е бил известен и уважаван лекар, можеше да извика ченгета, мутри, цигански босове и турски мекерета да изгонят този професионалист, който рови по кофите и като изтрещи съвсем влиза по гаражи и мазета. Не е като кака Пенка на която от 112 ще и кажат да си заключва мазето и ще и затворят.
    Ако беше направил същото със законно оръжие, щеше ли да е невинен?

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Бай хой

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Кире Либерало":

    И като викне каво ще стане.Ще го приберат утре садът ще го пусне и боклукът пак ще се върне или ще иде друг да обира. С тия 9 присъди като гледам не са го отказали от обирите. БРАВО НА ДОКТОРА.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.