5 145 10

Нова порция гибелни пророчества от Нострадамус

През 2018 г. почва нова световна война, Везувий се събужда, а континентите се разцепват

Милена Трачева

Твърди се, че Мишел дьо Нострадам, известен като Нострадамус, е предсказал цялата световна история от деня на своята смърт до наши дни, че и ще напред в бъдещето.Мнозина го смятат за най-великия пророк на Земята, защото всяко негово пророчество до сега се е сбъдвало.

От известно време в мрежата активно се обсъжда едно плашещо предсказание, изречено от известния пророк. В него той говори за различни катастрофи, които ще връхлетят човечеството и ще доведат разцепване на земята.

Да разшифрова страховитото пророчество е успял докторът по технически науки Александър Лазарев.

В трудовете на Нострадамус руският изследовател е открил описания на катаклизмите, които трябва да се случат в близко бъдеще. Ученият отбелязва, че предсказанията на един от най-известните французи се сбъдват с плашеща точност, а последствията им невинаги са с позитивен характер за човечеството.

По думите на Лазарев, в близко бъдеще „Земята ще се разцепи, Африка ще се отдели от Евразия, промяна ще има и в други континенти". Специалистът обаче, не уточнява кога точно ще се започнат тези „мащабни и бързи изменения”.

2018 г. ще е много лоша за човечеството.

През тази година Земята ще се сблъска не само с природни катаклизми, но и с нова световна война.

Дългата и ужасна война ще продължи 27 години, като началото ѝ ще бъде поставено във Франция, а след това ще обхване цяла Европа. Тази война ще доведе до невиждано голям и продължителен икономически колапс.

Голямата война ще започне във Франция и тогава цяла Европа ще бъде атакувана. Войната ще бъде дълга и ужасяваща за всички… накрая ще има мир, но малцина ще му се радват“, са точните думи на великия френски пророк.

Според много предишни тълкуватели това предсказание е свързано с тероризма на „Ислямска държава“ — макар и атентатите във Франция преди две години да не се считат за негово начало.

Нострадамус предсказва още, че вулканът Везувий ще се събуди и този път жертвите му ще бъдат над 6 000 души. Това голямо изригване на Везувий през 2018 г. ще разтърси цяла Италия. Тъй като Везувий е активен вулкан, много италианските геолозии и вулканолози смятат, че той наистина би могъл да изригне в края на 2018 или началото на 2019 г.

Това обаче не е всичко, защото върху Земята ще падне и голяма комета.

Специалистът отбелязва, че това ще се случи тази година „въпреки прогнозите на НАСА”.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • OMG WTF
  Отговор
  1 18:49  12.03.18
  Мине се не мине и тоя предскаже нещо. Баба Гущерова същата работа.
 • ооо
  Отговор
  2 18:56  12.03.18
  Само плащат хората нищо друго.То края на света започна с началото.
 • 3 18:58  12.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Bahti
  Отговор
  4 19:21  12.03.18
  Ае стига тъпотии, да е...

 • Bahti
  Отговор
  5 21:59  12.03.18
  За съжаление съм чел квадратните, там няма край на НИЩО.
 • Доналд Тръмп
  Отговор
  6 23:02  12.03.18
  Аз добре си спомням 2001год. когато 20човека се самоубиха по едно негово предсказание-за края на света.Тези предсказания дори може да не ги е направил той,а някоя бобена гледачка от Петрич,която ги е "кръстила" на негово име за да е по-достоверна на импулсния телефон,докато обяснява как да се спасим от гибел в Голямата война-смях в залата,приятели
 • JPower
  Отговор
  7 00:08  13.03.18
  """Семейството на баща му е от еврейски произход, но дядото по бащина линия Guy Gassonet "") No COMMENT. Чифутерия на макс.
 • Г.З.
  Отговор
  8 01:05  13.03.18
  Изнесете всички предсказания,за сто години и да мирясаме малко.
 • Да да
  Отговор
  9 08:23  13.03.18
  Такива статии се заплащат от големите търговци. Посланието им към хората е "Харчете всичко на момента, защото утре може да е късно".
 • Шушев
  Отговор
  10 22:48  13.03.18
  Спомням си малко преди да настъпи 2000-та година Пако Рабан предсказа че някакъв руски спътник щял да падне над Париж и да го унищожи. Не падна никакъв спътник, а Пако Рбан оттогава май спря да предсказва

Напиши коментар:


Публикувай