4 441 6

Жената на Фики му изтри фенките

Гюлджан намира за трудно да се справи с ревността

Събина Андреева

Съпругата на фолкпевецът Фики - Гюлджан, спря Инстагрма на именития си мъж заради ревност. Тя вдигнала скандал на Фики, понеже певецът все още не бил изкоренил напълно ергенските си навици.

Преди брюнетката да се появи в живота му, да стане негова съпруга и да му роди дете, Фики непрекъснато харесваше снимките на своите колежки в Инстаграм, както и на други привлекателни девойки, пишe HotArena.

Тези негови действия силно дразнили Гюлджан, тъй като изпълнителят на "Бум" продължил и след като се оженили. Щом си отварял приложението за изображения, началната му страница мигновено се запълвала с кадри на полуголи и надарени жени.

Това вбесявало половинката му и тя го предупреждавала, че това трябва да престане. Особено се изнервяла, когато той харесвал снимки на бившите си, сред които била и Преслава.

В момента Фики има над 180 000 последователи, но той самият не следва никого в Инстаграм. Изтрил е всички, които е следвал до сега. Очевидно младият татко е послушал съпругата си и вместо да ѝ създава излишни тревоги, които после да се стоварят под формата на излишни нерви върху неговата глава, той предпочел да угоди на жена си, но пък в семейството му да цари мир и хармония.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 11:16  13.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Хитлер е жив
  Отговор
  2 15:28  13.03.18
  Трябва сьс закон да се забрани на циганите да ползват интернет,смартфони и всякакви технологии.Циганина не е чивек.Циганина е подмаймуна .Става само за сапун.А по хубавите циганки за Ариел.Хайл Хитлер
 • зомби килър
  Отговор
  3 15:36  13.03.18
  Добре, че са циганите да ни събират боклука.ХАХАХАХАХАХА
 • 4 23:23  13.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Емилия
  Отговор
  5 09:05  14.03.18
  Ами кат е женен да не е вързан ;-) Може и 1000 снимки на мацки да е харесал ама е с нея нали?! Ужас. Ревността е нещо много гадно! Аз не харесвам Фики , но има хубави песни. Тази да вземе да слезе в реалният свят ! Той е певец и трябва да е известен. Да има фенки и прочие защото иначе ще му съсипе кариерата , която баща му Тони Стораро му помогна да изгради. Фики се наложи като певец но баща му е по- добър. Кариера и имидж трудно се градят а като гледам - тази жена ще му забрани утре и да пее ;-) Вземи се в ръце бе жена! Ревноста е болест! Няма сила на света която за спре мъж/жена да изневери, но като създавал ограничения - то ще му е по- сладко да го направи. Щом те обича и е с теб - стига си ровила и ревнувала !
 • ужас
  Отговор
  6 19:50  14.03.18
  Фекали имал 180 000 последователи Ужас - 180 000 промити мозъци.

Напиши коментар:


Публикувай