Last news in Fakti

30 Януари, 2012 14:40 6 034 1

Жена хвърли дрехите в студа заради акция „Зимни гуми” /Обновена/

  • варна-
  • жена-
  • хвърли-
  • дрехите-
  • акция "зимни гуми"-
  • гол протест

Инициативата е на местния зевзек и лидер на Партията на българските мъже Росен Марков. Целта на разголването на дамата е да призове шофьорите  да пътуват със зимни гуми. Акцията се проведе днес  в 11 часа на пресечката между улиците „Дрин” и „д-р Пюслюлиев”. Дамата, чието име е Ани, свали сутиена си и остана само по бикини, въпреки минусовите температури. Шофьорите преминаващи през кръстовището, освен че "изплакнаха око", получиха и презервативи с грайфери, съобщи "Варна утре".

Това е втората "гола акция" на партията само за няколко месеца. В началото на ноември миналата година млада жена се съблече и се разходи с табела, на която беше написано „Запалете фаровете”. Поводът за проявата тогава беше традиционната акция „Светлина” на КАТ.

Като че ли и двата голи протеста имитират тези на голите украинки, които посетиха и България. Варненци още при първия протест заявиха, че това вече са го виждали, но покрай морето.

За Петльовден колоритният Росен Марков планира да пътува до София, за да подари жив петел на новия президент Росен Плевнелиев. От партията на българските мъже вече изненадаха със серенада вицепрезидента Маргарита Попова веднага след встъпването й в длъжност.

На 4 януари Росен Марков пък протестира пред френското посолство у нас заради силиконовите импланти PIP. Тогава Росен Марков развя сутиени и издигна надпис "Окепазиха ни жените".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.