22 Април, 2018 11:10 2 945 6

Люси и Ани Хоанг проядоха скорпиони

  • хоанг-
  • скорпиони-
  • почивка-
  • люси

Фолк двойката е на почивка в Тайланд

Ани Хоанг и Люси Иларионов похапват скорпиони на клечка. Двойката е на работна почивка в Тайланд и не пропусна възможността да се наслади на екзотичните деликатеси. Двамата заминаха на двуседмичен воаяж, като заснеха и два клипа там. Проектите бяха с участието на рапъра Дий, който също се включи в пътуването. Ани Хоанг се мръщила на идеята да яде скорпиони, но накрая все пак опитала. Люси пък се престрашил да похапне и хлебарки.

Екзотичните деликатеси му допаднали и той сериозно се замисля дали да не последва примера на една от синоптичките на Нова телевизия - Нора Шопова, която е фен на здравословното хранене и похапва щурци и червеи, както и бонбони от брашно от буболечки, пише burgas24.bg.

Междувременно Хоанг разкри, че в Тайланд успели да заснемат цели два клипа. Единият е за дует на певицата с рапъра Дий. Преди да отделят, двамата се сдобиха и с екзотични прически на малки плитчици специално за снимките. Режисьор на лентата очаквано е Люси.

"Забавлявахме се много, докато снимахме. Във видеото показваме щурия живот на Банкок, един динамичен и космополитен град. Затворихме булевард, наехме тук-тук, снимахме в Чайнатаун, двореца на краля и Аютая, древната столица на Тайланд. Не скучахме нито за миг", разказва певицата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iQ-5

    11 0 Отговор
    Да вземат на тия двамата Мозък от маймуна да им зготвят и по алангле та дано освоят малко
  • 2 Расулюлах

    9 1 Отговор
    Как все така става че простия се храни с умния
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    5 0 Отговор
    Коя е Люси и коя е Ани ? И двете искат яко е..не !
  • 5 цун кай уй

    3 0 Отговор
    като се върнете у нас яжте акото ми
  • 6 окщ

    1 0 Отговор
    Аз съм яла пържени скорпиони в китайски ресторант нв Сибир -п за азиатците това е привична храна. И защо не!? Американците се шокират, че ние ядем агнешки главички и шкембе. Специфични храни, присъщи на различни хранителни култури, има навсякъде по света. Месото от скорпиони е вкусно - яде се само съдържанието вътре в щипките им, след като се обелят, така, както се обелва щипката на рака, за да се извади вкусното месо от нея.