Last news in Fakti

2 Февруари, 2024 10:45 4 534 7

Мими Иванова и Развигор Попов се разделят

  • мими иванова-
  • развигор попов-
  • разделени-
  • почивка

Обичаното музикално семейство ще се отдаде на почивка, но поотделно

Голяма раздяла предстои на обичаното музикално семейство Мими Иванова и Развигор Попов. Певицата и композиторът няма да се виждат в продължение на месеци и ще бъдат в двата края на света. През февруари Мими заминава без съпруга си чак за Индонезия. Там тя ще бъде на почивка на екзотичния остров Бали.

Нейна компания ще бъдат семейни приятели, с които миналата година естрадната легенда посети Занзибар и отпразнува рождения си ден с тях на брега на океана. Развигор обаче нямало да я придружи на пътешествието, което щяло да трае около две седмици. После Иванова щяла да се прибере само за няколко дни в София и отпрашвала отново за чужбина. Втората ѝ дестинация ще бъде Австралия - място, което отдавна мечтаела да посети. Дотам тя ще лети повече от 24 часа и ще кацне в Сидни, където за пръв път ще има честта да пее пред българските емигранти.

"Много съм развълнувана, защото се оказа, че рядко ходят мои колеги там. Дано да проправя пътя! И хем ми е леко притеснено, че е много далече Австралия, хем се радвам за провокацията, която е пред мен. Готова съм да дам и да преживея по най-добрия начин всичко, което ми се случва и ми предстои, за да зарадвам българите в Сидни“, коментира Мими.

Защо обаче е поканена да пее без половинката си на сцената и в живота, не е съвсем ясно. Развигор през това време няма да я чака у дома в София, а ще лети за пръв път до Ямайка. Той ще бъде гост на дъщеря си Ина и зетя Кристофър, който всъщност е родом от островната държава.

По принцип младото семейство живее в Берлин заедно е дъщеричката им Тейа-Мей. Композиторът отдавна имал мерак да го вземат да им погостува в Ямайка, но ваканцията там все се отлагала. Първо пандемията наложи рестрикции над полетите, а след това пък здравословни проблеми налегнаха естрадния доайен.

Преди няма две години Попов откровено призна, че е бил диагностициран с онкологично заболяване, което към днешна дата е зад гърба му. Съпругата му бе неотлъчно до него по време на цялото лечение. Тя и композиторът са изключително благодарни на лекарите във ВМА, които направили всичко по силите си, за да го спасят.

Заради ранното откриване на заболяването операцията на Развигор била напълно безкръвна и чрез лапаросколски метод хирурзите успели да премахнат туморно образувание, което открили.

В името на здравето си 83-годишната легенда на естрадната музика е решил да промени навиците си и да се лиши от много храни. Той е станал тотален веган и вече не пуши цигари. Дъщеря му и зетят изчакали да се позакрепи, за да го заведат на екскурзия в Ямайка. Композиторът отново е в разцвета на силите си, а наскоро с Мими издадоха и чисто нов музикален албум. Те са сред най-дълголетните семейства в естрадата заедно са от 48 години, пише "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даааа

    24 6 Отговор
    Амчи те отдавна спят на различни легла.
    Старост не радост
  • 2 Народа е казал

    20 6 Отговор
    На дърт г@з бъз!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ПОЗНАВАЧ

    22 2 Отговор
    Един съвет - да си удължи почивката в Бали и оттам направо за Австралия. В един регион са.
  • 5 Не ме интересува

    10 10 Отговор
    Дъртаци.
  • 6 Баш Некой си

    20 3 Отговор
    Ебacи драмата. И кво шпрайм сига.
  • 7 Зевзеков

    1 1 Отговор
    В Ямайка още на летището те питат "Пушиш ли" (трева) и ако отговориш с "Не" те качват на първия самолет обратно!