Last news in Fakti

2 Февруари, 2012 12:04 3 280 0

Дариха Плевнелиев с петел на Петльовден

  • партия на българските мъже-
  • росен марков

Росен Марков пожела на президента да е с оперен гребен

Ексцентричният председател на Партията на българските мъже Росен Марков изпрати жив петел на съименника си – президента Росен Плевнелиев. Той пожела на държавния глава да е с оперен гребен и да не се дава на никого по време на мандата си.

Доскоро шегобиецът веселеше само варненци, а от година насам премести акциите си и на жълтите павета в София. От Партията на българските мъже вече изненадаха със серенада вицепрезидента Маргарита Попова веднага след встъпването й в длъжност.

Само преди няколко дни във Варна по инициатива на Марков жена хвърли дрехите в студа заради акция „Зимни гуми”. Дамата, чието име е Ани, свали сутиена си и остана само по бикини, въпреки минусовите температури. Шофьорите преминаващи през кръстовището, освен че "изплакнаха око", получиха и презервативи с грайфери.

Това е втората "гола акция" на партията само за няколко месеца. В началото на ноември миналата година млада жена се съблече и се разходи с табела, на която беше написано „Запалете фаровете”. Поводът за проявата тогава беше традиционната акция „Светлина” на КАТ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА