4 944 2

Таен експеримент в крематориум разкри нещо зловещо (ВИДЕО)

Има ли живот и след смъртта?

Таен експеримент в крематориум разкри нещо зловещо (ВИДЕО)
Снимка: shutterstock

Зловещ експеримент, извършен в един от московските крематориуми през далечната 1996 година, изплува от миналото, след като в мрежата се появи видео.

Мрачният опит е извършен от руски учени, които искали да установят дали наистина има живот след смъртта. Те включили енцефалограф (уред, който записва електрическата активност в мозъка) към тялото на покойник, като поставили прикрепили сензори към главата на починалия, лежащи в ковчег и подготвен за кремация. Преди това се уверили, че техниката е изправна и самият енцефалограф не дава изменения при промяна на температурата.

Уредът не отчел нищо след поставянето му върху трупа и това е разбираемо, защото мъжът бил мъртъв от 4 дни. Когато подкарали ковчега към огъня, енцефалографът още мълчал.

За ужас на експериментаторите обаче той се задействал, когато пламъците в пещта обхванали ковчега и подал същите сигнали и данни, каквито биха се получили при реакция в мозъка на жив човек, изпитващ ужас или силен страх.

Сякаш и след смъртта си покойникът изпитвал страх, както и всевъзможни емоции, присъщи на живите.

Разбира се, резултатите от този злокобен и смущаващ експеримент имат и друго обяснение. Всички бактериални и химични процеси, които се случват с мъртвото тяло, също са способни да произведат енергия. Може би именно това е и причината енцефалографът да се е задействал.

Все пак въпросите остават…

Русия
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Емил
  Отговор
  1 18:47  29.05.18
  Какво му е злокобно на експеримента?! До третия ден след смъртта е точно така - етерното тяло не се отделило от физическото - т.е. има усещания. След него остава само страха (без болка). Затова християните се погребват!
 • Георги Колев
  Отговор
  2 18:59  29.05.18
  За да се освободят душите от мъртво тяло който са събирани през живота на съществото.Трябва да минат години и години дори и само кости да останат може да съдържат не напуснали души на други хора и същества който са биле в тялото през живота.За това се развиваме като създания и правим хубави и лоши неща защото никой никога не е със собствената си душа само.

Напиши коментар:


Публикувай