2 662 0

Мис България 2015 разпуска с футболен национал в Индонезия (СНИМКИ)

Радост Тодорова качва слънчеви снимки от екзотичната почивка в Индонезия

Събина Андреева

"Мис България" 2015 г. Радост Тодорова и партньорът ѝ - футболистът от националния отбор Георги Костадинов, се радват на топлите слънчеви лъчи в далечна Индонезия.

Красавицата качва снимка след снимка от екзотичната ваканция в профила си в Инстаграм, а Георги е неотлъчно до нея. Освен разкошните плажове и басейни, на които се наслаждават влюбените, те са успели да посетят и една от най-големите забележителности в Индонезия - централния хиндуистки храм на Бъсаких.

Радост е публикувала и фотос с "Мис Индонезия" 2015 г., с която са успели да се видят по време на пътешествието.

Радост Тодорова се прочу покрай конкурса Мис Вселена 2015, който се проведе в Лас Вегас. На прословутото издание на конкурса за красота водещият Стив Харви обърка имената на победителката и първата подгласничка. Вместо да награди Мис Филипини като победителка, той обяви Мис Колумбия за най-красивата неомъжена жена във вселената. Той поправи грешката си бързо след това, което остави цялата публика и участничките в тотално недоумение. На кадрите от събитието се видя, че нашето момиче - Радост бе единствената насърчаваща Мис Филипини да си вземе титлата и короната, които ѝ се полагат по право.

Коментиращи в мрежата изразиха своята подкрепа към българката и писаха "Всеки има нужда от една Мис България в живота си".

27-годишният Георги в момента играе в израелския тим "Макаби". Той е част от националния ни отбор от миналата година, като на 9 юни 2017 бележи първия си гол в мача с Беларус.Напиши коментар:


Публикувай