2 466 5

Галена откри двойник на Фики, извика го на сцената, но... (СНИМКИ)

Певицата остана шокирана от певческите данни за звездния двойник

Събина Андреева

Попфолк дивата Галена откри двойник на колегата си Фики при участието си в Бургас. Певицата спретна невиждан купон на сцената на една от най-известните дискотеки по морския бряг. Това предаде "Флагман".

Галена забеляза огромна прилика между Фики и бургазлията Иво. В разгара на купона тя го покани на сцената,за да изпеят дуетна песен, като се надяваше той поне мъничко да може да пее, имайки предвид колко много си прилича с любимеца на публиката Фики.

Когато момчето, действително приличащо на младия Стораро, се опита да пропее, буквално блокира всички тонколони и озвучение, а самата Галена се хвана за главата. "Двойникът" се оказа бледо копие - пълен музикален инвалид. Фолкзвездата се опита любезно и като на шега да го отпрати от подиума, а за Иво остана утехата, че прилича на Фики Стораро - нещо, с което оттук нататък бургазлията може да сваля мацки.

И докато партито се вихреше, на съседното сепаре бе забелязан бизнесменът Бенчо Бенчев, който е добър приятел на фолкдивата Галена и съпруга ѝ Галин. Тя на няколко пъти отправяше специални поздрави към компанията му.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Лоренция
  Отговор
  1 12:27  11.06.18
  Ах Фикии Фикии
 • Голям прос
  Отговор
  2 13:24  11.06.18
  Много важно какво правила Галена.
 • А миии
  Отговор
  3 14:09  11.06.18
  От проста фльорца простащина !
 • дедо Шишарко
  Отговор
  4 21:03  11.06.18
  И му наду каваля!
 • Някоя
  Отговор
  5 22:21  11.06.18
  Боклук долен, защо ни занимавате с нея?

Напиши коментар:


Публикувай