2 022 5

Галена откри двойник на Фики, извика го на сцената, но... (СНИМКИ)

Певицата остана шокирана от певческите данни за звездния двойник

Снимка: Флагман
Снимка: Флагман
Събина Андреева

Попфолк дивата Галена откри двойник на колегата си Фики при участието си в Бургас. Певицата спретна невиждан купон на сцената на една от най-известните дискотеки по морския бряг. Това предаде "Флагман".

Галена забеляза огромна прилика между Фики и бургазлията Иво. В разгара на купона тя го покани на сцената,за да изпеят дуетна песен, като се надяваше той поне мъничко да може да пее, имайки предвид колко много си прилича с любимеца на публиката Фики.

Когато момчето, действително приличащо на младия Стораро, се опита да пропее, буквално блокира всички тонколони и озвучение, а самата Галена се хвана за главата. "Двойникът" се оказа бледо копие - пълен музикален инвалид. Фолкзвездата се опита любезно и като на шега да го отпрати от подиума, а за Иво остана утехата, че прилича на Фики Стораро - нещо, с което оттук нататък бургазлията може да сваля мацки.

И докато партито се вихреше, на съседното сепаре бе забелязан бизнесменът Бенчо Бенчев, който е добър приятел на фолкдивата Галена и съпруга ѝ Галин. Тя на няколко пъти отправяше специални поздрави към компанията му.

Снимка: Флагман

Снимка: ФлагманКоментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Лоренция
  Отговор
  1 12:27  11.06.18
  Ах Фикии Фикии
 • Голям прос
  Отговор
  2 13:24  11.06.18
  Много важно какво правила Галена.
 • А миии
  Отговор
  3 14:09  11.06.18
  От проста фльорца простащина !
 • дедо Шишарко
  Отговор
  4 21:03  11.06.18
  И му наду каваля!
 • Някоя
  Отговор
  5 22:21  11.06.18
  Боклук долен, защо ни занимавате с нея?

Напиши коментар:


Публикувай