16 Юни, 2018 15:39 36 847 76

Топ дизайнерка попиля Гала и Сузанита! (СНИМКИ)

  • евгения борисова-
  • топ дизайнерка-
  • гала-
  • сузанита-
  • на кафе-
  • предаване-
  • скандал-
  • възмущение

Възмутена, тя призова предаването "На кафе" да бъде свалено от ефир незабавно

Известната дизайнерка Евгения Борисова е крайно потресена от гостуването на 15-годишната Сузанита и нейните родители Орхан Мурад и Шенай в предаването на „На кафе“ при Гала.

В няколко публикации на страницата си във Facebook тя изрази възмущението си от скандалното интервю, а много хора от шоубизнеса и извън него, подкрепиха позицията ѝ и коментираха, пише сайтът за клюки и светски новини HotArena.

„Достатъчно съм умна и без да ходя на училище, достатъчно голяма и зряла съм на 14, имам фетиши и съм скандална“. В ефир седи разчекната на масата и си служи с жаргони и фамилиарничи. Гала я възхвалява ненужно и пада на нивото на необразовани и елементарни хора, а българинът гледа ли гледа тия помии денонощно. О, свещена тъпота! Долу това гадно предаване и това масово промиване на мозъци. Филмите на ужасите за затъпяването на човешката раса оживяват“, гласеше първият статус на Евгения, който предизвика вълна от коментари.

След това Борисова постави няколко важни въпроса, по които никой не взима отношение: „Защо толкова шум около едно развратно семейство и дъщеря им? Кой толкова много е заинтересован от това Сузанита да е популярна, въпреки че тя няма НИКАКВИ ДАННИ НА ПЕВИЦА И КАКЪВТО И ДА Е ТАЛАНТ? Как в България не се уважават законите, които са също валидни в ЕС, но не и в нашата държава. Защо децата на нормалните български семейства трябва да бъдат подвеждани и лъгани за някакъв прекрасен живот, който рекламирате чрез медиите с тази помия денонощно? Защо бащата на това момиче не отговаря пред закона, а сее разврат в обществото?“, беснее в мрежата дизайнерката.

Оказа се, че след думите си Евгения е получила обидни изказвания без покритие, „на ниво — никога не съм стъпвал в класната стая“. В дискусията й, вероятно със самата Сузанита, са замесени и трети лица, което още повече разгневи Борисова. Тя продължи темата в нов статус, като този път замеси и Гала пряко:

„Докато медии и телевизии дават ефир на такива получовеци, те ще имат самочувствието, че са в правилна посока и ще се мислят за значими. Обръщам се към госпожа Гала, която покани в своето предаване Сузанита и семейството и с въпроса: Горда ли сте с това интервю пред България и дъщеря си? Помогнахте ли на хората да се ограмотят чрез него поне малко? Как обогатихте битието на хората, които ви гледаха? Пак питам къде за бога са правовите органи и къде е надзорът на СЕМ? Къде е защита на детето? Как не ви е срам? Геноцид срещу здравомислещите ли е това?“.

Ден по-късно на страницата на дизайнерката се появи още една публикация:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Коче

    227 11 Отговор
    Все пак това е предаването на Гала(парцала)защо някой го гледа изобщо
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Боряна

    58 4 Отговор

    До коментар #2 от "ГАЛА":

    Искрено се надявам, че този коментар не е наистина написана от Гала... Иначе съм ужасно разочарована от неграмотността на написаното.... Ех пак съм изпуснала сеира... Но така се случва, когато не гледаш телевизия.
  • 4 тая па

    10 215 Отговор
    На каква се прави тая дизайнерка да лапа там на турците и да мълчи

    Коментиран от #9, #10, #44

  • 5 Боби62

    134 5 Отговор
    .....от много време споделям с мои близки и приятели, че за съжаление БЪЛГАРИНАТ го обърна на свободия след 10.11.1989 г. Ние така и не се научихме, че човек освен права има и ЗАДЪЛЖЕНИЯ , че за да получиш.......трябва и да дадиш !!! Загубехме чувството за дълг, правда, справедливост , почтеност.....напротив ако говориш на някого за тия неща и се помъчеш да го убедиш , че тава ни прави ХОРА а не паплач ....ще получиш подигравки ще те питат в кой свят живееш в най-добрия случай ще те погледнат снисходително !!! Думите ЧЕСТ ПАТРИОТИЗЪМ РОДОЛЮБИЕ ДЪЛГ ...... са неразбираеми за голяма част от младото поколение...жадно се копира простащината посредственоста и кича от измислени ВИПОВЕ ЗВЕДИ и роден ХЙЛАЙФ..... всичките до един НЕ НУЖНИ НИКОМУ !!! Но това бе целта да се унищожи НАРОДА НА СВЯТАТА НИ БЪЛГАРИЯ !!! И за съжаление го постигнаха с помоща на политици НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !!! Платени жулналисти и предавания промиващи детските мозъци с фалшиви идоли и измислени герои !!! Вина имаме и ние ВСИЧКИ защото им позволихме да ни направят СТАДО ИДИОТИ !!!
    пп Браво на горната статия..... най-после нещо смислено за четене и осъзнаване !!!
  • 6 Ехо _о

    157 8 Отговор
    Заради това Гала трябва да си иде.Това е срам.
  • 7 Ицо Багера

    195 2 Отговор
    Искрено се накефих от това изказване, толкова точно и директно в целта.Браво на женицата. България, страна на разврат, разруха, пълен еквивалент на простотията.
  • 8 зрител

    64 3 Отговор
    Кой гледа тези простотии
  • 9 Берк Али

    8 50 Отговор

    До коментар #4 от "тая па":

    Защо мразите турците?

    Коментиран от #31, #48, #55

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хо хо хооо

    10 99 Отговор
    Като и гледам екипировката на тая "дизайнерка", пълна скръб... Комбо между чучело и бостанско плашило!!!... Срам за дизайнерската професия.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ПСИХОЛОГ

    17 85 Отговор
    КОЙТО ЛАЕ ПО ХОРАТА И СЕ ЗАНИМАВА С ЧУЖДИТЕ ГАЩИ НЯМА СВОЙ ЖИВОТ!ЗА СМЕТКА НА ТОВА ИМА МНОЖЕСТВО КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ И БЕЗКРАЙНА ВЪРВОЛИЦА ОТ ПРОБЛЕМИ.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Има нещо...

    14 42 Отговор
    А КОЙ кукловод стои зад приказките на това надуто мекере!??
  • 17 БЕЗСПОРЕН ФАКТ

    23 45 Отговор
    НА ТАЗИ ОТНЯКЪДЕ И ДЪРПАТ ЧЕРГАТА ПОД КРАКАТА И ОДЕАЛОТО ОТ ГЪРБА... ЗАТОВА ПОДСКАЧА... НЕ И ПУКА ЗА МОРАЛА НИТО ЗА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ... НАВСЯКЪДЕ ИГРАЯТ ПАРИ, СМЕТКИ ЗА УРЕЖДАНЕ И ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ.

    Коментиран от #25

  • 18 ддххф

    3 65 Отговор
    Като чета коментарите ясно ми става защо никой не ни харесва! Дано по скоро да се затрие тази шега наречена българия! Смърт за българия!

    Коментиран от #43, #46

  • 19 Реалист

    102 8 Отговор
    С това се потвърждава недораслия и глупав народ. Кажете нещо смислено , жената се възмущава на разпуснатия живот на това дете , а вие пишете глупости . Затова пишете коментари. Мислете и коментирайте разумно. Ако беше друго семейство на обикновенни БГ граждани досега да го бяха отнели това дете от родителите. И в предаването на Гала , дори нямаше упреци . Гала това не е достойно. Това е пълен разврат . Бог да пази децата ни.

    Коментиран от #22

  • 20 Dimitrina

    77 8 Отговор
    Нали знаете? Скандалното привлича! И ето, коментираме я Гала с нейните гости... Сузанита или някой травестит - все едно. За Гала е важно да я гледат. Винаги съм се чудила как тази жена стигна до там, че и водеща да бъде. Толкова е скучна и невзрачна. Не знам колко е умна, но интересна, със сигурност не е. А, когато я видях и в ПЛЕЙБОЙ - хвърли ме в оркестъра! Това, което Гала и грам не притежава е сексапил! Моля ви, не ни подценявайте! Сексапила е харизма! А Гала е толкова сива и безлична, че никакви корекции не я спасяват. Не казвам, че е грозна, а просто - никаква. Дори и шапката с мрежичка не я направи по-интересна. Смешна, че чак жалка!

    Коментиран от #24

  • 21 ГАЛА

    7 65 Отговор
    ЩО МА ОВЦА ЗАВИЖДАШ ЛИ
  • 22 Запозната

    14 60 Отговор

    До коментар #19 от "Реалист":

    Съществено е да се отбележи недостойното, срамно и агресивно нападателно поведение на тази възрастна жена 40+ години спрямо едно 14 годишно подрастващо хлапе, независимо че детето е разглезено. Това не е начин за превъзпитание. Меко казано не одобрявам поведението на малката, обаче да се държиш хулигански грозно като тази жена е повече от възмутително. Това го може всеки възрастен човек, стига да е достатъчно прост и злобен. Само че истинските хора не сме такива, а използваме интелекта и моралните си принципи в правилната насока за да има градивен резултат. Пак повтарям, подрастващите не се превъзпитават така - особено в тази преломна и крехка възраст.

    Коментиран от #39, #57

  • 23 Крас

    37 2 Отговор
    Трябва все повече умни хора да разпердушинят тези кокошки.
  • 24 Ха-ха-ха

    3 16 Отговор

    До коментар #20 от "Dimitrina":

    А ти си Димитрина Караджова, нали така! Поне си ми ясна, та да не се хабя да те коментарам!

    Коментиран от #27

  • 25 Хмм

    8 1 Отговор

    До коментар #17 от "БЕЗСПОРЕН ФАКТ":

    Има истина
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Dimitrina

    33 1 Отговор

    До коментар #24 от "Ха-ха-ха":

    Не. Не съм Димитрина Караджова. Що пък реши, че съм Димитрина Караджова?! Странно... И други Димитрини могат да имат мнение. Димитрина Николова се казвам и не харесвам Гала, точно с напъването й да изглежда интересна. Няма как непрекъснато да се повдига на пръсти, образно казано, а да си е чисто и просто обикновена, ама обикновена. Интересният човек не е нужно да се старае. Той си е такъв по природа. Това не се учи! А, #24, когато Димитрина Караджова напише нещо, ще ти дам знак да я коментираш. Май много я "обичаш"...

    Коментиран от #29

  • 28 !?!?

    6 42 Отговор

    До коментар #26 от "УЙО":

    А тая грозна джуклеста шматка по кво личи, че е българка!?? Или дизайнер??
    Срам и резил за красотата на всички български жени!!!
    Пък и се разблеяла в медийното пространство!
  • 29 Ха-ха-ха

    5 18 Отговор

    До коментар #27 от "Dimitrina":

    Айде стига. По баща беше Димитрина Димитрова Ванкова. По мъж сега си Караджова. Не че ме интересува или засяга... Разпознах те много лесно по "стила" на приказки и "маниерите". Ти не се засягай, че те познавам, жена съм.

    Коментиран от #32

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Dimitrina

    24 4 Отговор

    До коментар #29 от "Ха-ха-ха":

    И намерение нямам да ти доказвам, че не съм Димитрина Караджова, а по баща - не знам си коя. Не е ли по-важно какво пиша? Не ти харесва. Виждам. Но какво да направя като НЕ съм Димитрина Караджова и никога няма да бъда😀! Ще взема да я издиря тази жена, да ти пише лично, че да й кажеш, най-после, с какво толкова те дразни. Мен не ме дразниш. Напротив - забавляваш ме! Мисля си: Колко ли трябва да мразиш Димитрина Караджова, че "виждаш" нейният стил навсякъде? Иначе темата беше за Гала, ако се сещаш...
  • 33 Рефер

    9 11 Отговор
    Ей, който не е в час: темата тук не е за Гала, ала-бала, а за Сузанита, Орхан Мурад и беснеещата дизайнерка! Това не ви е свободен клюкарник, а ФОРУМ С ОПРЕДЕЛЕНА ТЕМАТИКА!!!
  • 34 Случаен

    8 9 Отговор
    Хохохохо хооо, чета коментарите и се заливам от смях! Не съм Караджова... Караджова си... Абе не съм... Няма да бъда, хахаха. Не съм Караджова, ама ще взема да я издиря щото не съм, егати, хаха хо хо хо!.. Гузен негонен бяга, смях до сълзи!..
  • 35 Алфа Ромео

    37 1 Отговор
    Галето не е много по-умна от Сузанита така че нищо чудно....
  • 36 Gemini

    5 25 Отговор
    И тая шантава патка модистката не е много умна, щом така яко и избиват чивиите. И то от една Сузанита. Като че ли това е прецедент.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Боби62

    20 3 Отговор

    До коментар #22 от "Запозната":

    .......възръстна жена ...
    .40 +..... миииииии възръстна жена еееееее....пра пра баба ти !!! А тази жена е зряла трезвочислеща жена !!! И четейки коментара ти съм сигурен , че си тинейджърка....малко по голяма от.....как го каза .....разглезеното хлапе.......дано да греша но мисля че не си по различна от Сузанита.....само малко по- безисвестна може би !!!....Така времето за губене изтече чао и използвайте главите си и по предназначение....

    Коментиран от #47, #51

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Учител

    3 26 Отговор
    Така...тази тема ,за Сузи е меко казано смешна. Детето се опитва да се покаже и да понатрупа някой лев за ваканционни забавления.И хормоните и "щъкат"!!! Повечето днешни момичета са така...за жалост. Незнам чия е вината за това падение. Такива са момичетата и в Америка....И разбира се че има и модели за подражание...А на Гала предаването е много хубаво и винаги е била интересна и динамична. Харесвам я много☺️
  • 43 Гост

    2 3 Отговор

    До коментар #18 от "ддххф":

    Защо за България? Неграмотник , ако ти се мре - мри!
  • 44 Клеопатра

    8 5 Отговор

    До коментар #4 от "тая па":

    Като се започне от псевдонима Ви,и приключим с неграмотният коментар,явно Вие " лапате".Жалко,че падам на Вашето ниво но с невежи хора няма как да се общува,само ако пишеш или говориш като тях.Жалкко!Не е срамно да се родиш глупак,а да умреш такъв.

    Коментиран от #49

  • 45 Мая

    18 2 Отговор
    Това е някаква педофилска порнография, колкото и да се опитват да изкривят истината. Факт. Нецензурни и сексуални кадри с малолетна. Как да го наричам? Изкуство?😂
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Фактите

    12 4 Отговор

    До коментар #39 от "Боби62":

    Съдейки по неграмотното ти коментарче, мисля че си връстник на Сузанита. Та от тази гледна точка просто мнението ти е без значение. Само факта, че си недорасъл да дискутираш теми те спасява от унищожителна критика. Айде марш обратно в час по български език и се научи да пишеш!

    Коментиран от #53

  • 48 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Берк Али":

    Сам си отговори на въпроса!!!
  • 49 Хмм

    5 2 Отговор

    До коментар #44 от "Клеопатра":

    Лапането те впечатли от цялата тази история!? Само "лапането"!?? Браво! Наистина е срамно да умреш като глупачка, каквото си и със сигурност ще си останеш докрай!!
  • 50 Лопе де Вега

    24 1 Отговор
    Защо ли Сузанита не си хване самолетчето, заедно с простата си майка и оглупелия си баща и не се махне от БГ?! Да ходят да развращават другаде!!! Могат да натоварят и малоумната Гала в багажното и да я махнат и нея! Жалко за децата, жертви на извращенията им! Да слагат червена точка, както на предаването, така и на клиповете! Орхан пък си позволи да псува, и то в сутрешен блок на Нова?! СЕМ за какво е? Ето, сигнализирам!!!
  • 51 Резил такъв

    5 5 Отговор

    До коментар #39 от "Боби62":

    Резил, ти ако действително си набор'62 си голям срам за годините си... А после какви били младите, какви били малките и защо били такива..!

    Коментиран от #54

  • 52 Ай сиктир!

    6 10 Отговор
    Тва сбабичосано л""но ли е тръгнало да "оправя" света!! Аре си гледаш шев и кройка да не те изправят до стената за разстрел!!!

    Коментиран от #64, #75

  • 53 Боби62

    8 2 Отговор

    До коментар #47 от "Фактите":

    Виж сладур не си ми на нивато да се занимавам с теб ! Аз пък съдейки по мижавите ти брътвежи стигам до извода, че си недорасъл комплексар ! Не ми казвай марш мишле защото не ме познаваш !!! От почти 30 г. през свободното си време следя за реда в голяма дискотека..... ииии....съм се нагледал на мъжлета като теб...! И да не съм горд с правописа си, да граматиката ми е много зле и понякога ме е срам от това макар, че много често грешките ми чисто технически !
    Но я ми обясни умнико с какво твоя коментар е по смислен от моя .....или по- добре не си прави труда бонбон.....не мисля да си губя времета с теб....не го заслужаваш....просто си......елементарен !!!
    пп Ето виждаш ли и аз мога да бъда заядливкато теб....но не ми харесва по принцип да съм такъв аре оди си сЪ здрае !!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Наблюдател

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "Берк Али":

    Правилно, Сузанита не е българка, тя е "Аише". Може и гола да се показва (не, че има какво да показва).
  • 56 Глупости на търкалета

    7 3 Отговор
    Старата мишка загризала младата мишка.. Дрън-дрън тралала... На третата мишка пък и дреме... Няма какво да покажете и ни занимавате с ГЛУПОСТИ!..
  • 57 ГостЪ

    3 3 Отговор

    До коментар #22 от "Запозната":

    Ходи да се лекуваш някъде . С толкова ограничен и самовлюбен чавек като теб
    Няма смиъл да се говори . Цялото ти мнение е продиктувано само от егото ти а за да коментираш подобна ситуация са нужнивъзпитание , принципи и култура при
    Теб заместени от абсолютно други неща .
    Подобни няма да казвам какви трябва да се затварят в твута заедно с родителите и феновете си . Ти надали имаш деца , а ако имаш много жалко . Другият вариант е да ти плащат . Дори не ме интересува какво
    ще ми отговориш ти си един човек без съдържание .

    Коментиран от #59

  • 58 Бай Ганьо

    3 0 Отговор
    Абе коя е тази Сузанита аз пък не съм чувал за нея
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Nekav si tam

    3 1 Отговор
    За съжаление ,днещните тинейджъри си мислят че са зрели и могат да си правят каквото поискат... и си мисля че родителите са виновни за всичко ,защото не вземат мерки ,децата им да не стават безконтролни !!

    Коментиран от #62, #63

  • 61 ГостЪ

    5 2 Отговор

    До коментар #59 от "в 9 глуха..":

    Интересно тогава какво мислите господине за порното с малолетни .
    Защото тази мадамка явно точно това одобрява .
    Това ли е десятката ?!
    Може би днешните родители считат за нормално да виждат непълнолетните си деца разголени в медиите и са склонни да го толерират поради пълното отсъствие на
    други качества !? Смятате го за допустимо !? Ако е така приятен път към дъното .
    Аз смятам че ,,пея" за всички които са на друго мнение и считат за редно да предпазят най-ценното - децата ни от лансирането на деградацията . За да има утре хора , а не осакатени човекоподобни .
    Пред тази да пея не се и опитвам . За мен тя е отворена празна книга . На такива хора акъл неможе да се налее . Но сме длъжни да възпираме въздействието им ,
    защото е очевидно за всеки здравомислещ , че точно такава '' толерантност '' като тяхната ни е довела до тук . Децата са крехки и податливи и е нужно да бъдат водени от силни хора , докато натрупат нужният опит и познание за да взимат истински решения , а не да бъдат учени как да си продават ''гъза'' докато още незнаят каква точно му е функцията . Те се учат от това соето виждат . Ако мислите друго , то тогава съжалявам не за моето , а за вашето и нейното ниво .
  • 62 Гостъ

    2 2 Отговор

    До коментар #60 от "Nekav si tam":

    Освен това оценявам какъв човек снои зад коментара по конкретиката изложена
    в него . При вас и при нея такава липсва .
    Налични са само нападки , което ще рече , че или сте изпразнени от съдържание или сте просто драззнители , а защо не и платени такива . Ако целите просто да се дразним горите . От хора под нивото ми не се обиждам . Смятам обаче , че трябва да има хора , които да противостоят на простотията . Затова пиша .И в този ред на мисли браво за статията , а пък вие дано поумнеете ...
  • 63 ГостЪ

    1 1 Отговор

    До коментар #60 от "Nekav si tam":

    Простете отговорите са към 22 и 59 .Неволна грешка . От мен плюс .
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ?!?!

    3 1 Отговор

    До коментар #59 от "в 9 глуха..":

    А аз искам да знам след като вие се имате за много интелигентен, образован и ерудиран човек и се впечатлявате от подобни изявления като на госпожата горе отговорете ми например какво мислите за романа Лолита на Набоков? Вероятно хора като вас не са пропуснали това четиво. А доколкото ми е известно там се описва как един мъж имал редовни сексуални отношения с 12 годишно момиче! 12 годишно момиче!! С риск да прозвуча просто и необразовано за такива като вас, все пак ще ви попитам следното: след като подобен роман отдавна е придобил световна известност нормално ли е да се приеме като произведение на писателското изкуство, или по скоро трябва да се види в истинският му вид, а именно една педофилска помия!
  • 66 Нико

    0 1 Отговор
    Е то на Гала дъщерята се чекне постоянно в някакви еротични фото сесии, а вие се чудите какви въпроси задава а чуждо дете!!! Едно време за такива деца имаше Сопа!!!!!!!!
  • 67 Шаран БГ

    1 1 Отговор
    Малко от тези, които могат да мислят с главите си , останаха на територията на Републиката !!!
    Дори нейния Премиер-министър, като пообиколи /по случай рождения си ден/ половината свят, отчаян възкликна : " Къде бях - къде се върнах ?"Правилно !! То тука не е за живеене, а той се връща.... Ама дълга зове..........
    Всички икономически , политически, социални и медийни "мероприятия" след 10.11.1989 година са с една единствена насоченост - тотално осиромашаване, опростачване и деморализация на нацията !!
    Някой, някога , да е завързал някого на стола, за да гледа предаването на Гала......? Не вярвам да има такъв случай.
    Нито я гледам - нито я коментирам. Нито нея - нито "гостите" и .За мен просто я няма !!!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Димитър Кънев

    1 2 Отговор
    Президентът похвалил Борисов.Е и той вече започна да играе по свирката на Борисов.Дано да е спазарил добра цена.Е ще поживеем и ще видим,ако сме още живи
  • 70 Димитър Кънев

    2 0 Отговор
    Румен Радев бил днес рожден им е честито.Явно Бойко му е направил добър подарък,че той започна да го хвали.Ами да му е честит Бойковияца подарък.
  • 71 Комбина

    1 1 Отговор
    Поредната медийна изхфъргаческа безсмислица за отвличане на вниманието от съществени и належащи проблеми... Хич няма да се учудя, ако тая е някаква политическа муха...барабар с Гала и Сузанита... А вие се джанкайте тука.
  • 72 Суйо

    1 2 Отговор
    Не гледам предаването "На кафе", но 100% заставам зад тезата на г-жа Борисова. Лично аз съм изумен от израстването на Мария Атанасова - автор на статията. Същата ме провокира да запомня името и с употреба израза "ченгетата" в журналистическа статия. Удивително, тук е "напипала" вярната струна!

    Коментиран от #73

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 ФАКТИ БГ

    4 1 Отговор
    Истината е, че остарялата смачкана невзрачна шамандура се топи от безсилна завист по нахаканото младо момиченце...! По ВСИЧКИ млади, готини, привлекателни, щастливи и свободни хора! Всичко, което това озлобено създанийце не е, не е било и никога няма да бъде я дразни! А така като я гледам какво БОСТАН КОРКУСУ е, и на 20 годин да беше, все тая!..
  • 75 ФАКТИ БГ

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "Ай сиктир!":

    Точно!!! А може и на гилотината, няма нужда от тая празна глава!!!!!!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.